Arcade1Up gaat naar Springfield met een nieuwe 'The Simpsons'-arcade

0
56
Arcade1Up

In misschien wel het slechtst bewaarde geheim in de geschiedenis van Arcade1Up, heeft het bedrijf vandaag zijn nieuwste arcadekast aangekondigd. Zing het met mij! Thhhhhee Siiiiiiiimpsoooooons! Je kunt The Simpsons vooraf bestellen op 16 augustus en er komt zelfs een tweede game bij.

Helaas zal Arcade1Up de tweede game pas later bevestigen. Maar het is verplicht om de trackball te gebruiken die deze machine in het midden van de bedieningselementen heeft. We weten echter alles over de eerste game, en het is de klassieke arcadegame van The Simpsons uit 1991. Deze machine heeft vier sets besturing, zodat je al je favoriete personages, Homer, Marge, Bart en Lisa, kunt spelen.

Arcade1Up

Maar als je niet met drie vrienden kunt ruziën om mee te spelen, is dat prima. Arcade1Up heeft een nieuwe truc toegevoegd aan een oude machine: Wi-Fi-mogelijkheden en online spelen. En dat is niet alles; Naast het gebruikelijke artwork gemodelleerd naar de originele machine, bijpassende riser en verlichte tent, wordt deze set geleverd met enkele extra's. Het bevat een bijpassende kruk en een tinnen wandbord in de doos. En het hele ding maakt gebruik van het nieuwste machineontwerp van Arcade1Up, inclusief gegoten valse muntdeuren.

Arcade1Up maakt nog geen prijzen, releasedatum of wat de tweede game zal zijn bekend. Maar u kunt zich aanmelden op de site van het bedrijf om een ​​melding te krijgen wanneer voorbestellingen worden geopend.