Listless India tar 1-7 hamring fra Australia i olympisk herrehockey

0
224

Australia's Flynn Andrew Ogilvie (22) reagerer på målet sitt mot den indiske keeperen Sreejesh Parattu Raveendran under en felthockeykamp for menn ved sommer-OL 2020 (AP/PTI Foto)

Det indiske hockeylaget for menn ble pumlet 1-7 av verdens nummer ett i Australia i sitt andre pulje. En kamp i de olympiske leker her på søndag, et moralsk knusende tap som avslørte alle mulige kinker i sidens rustning.

Den mektige Kookaburras lekte ganske enkelt med det indiske forsvaret etter første kvartal og scoret mål på vilje for å sikre sin andre seier på rad i konkurransen. For India var det deres største tap siden australske Graham Reid overtok laget som trener i april 2019.

Australia så dominerende ut og hadde full kontroll fra starten av og scoret mål gjennom Daniel Beale (10. minutt ), Joshua Beltz (26.), Andrew Flynn Ogilvie (23.), Jeremy Hayward (21.), Blake Govers (40., 42.) og Tim Brand (51.) for å sikre den enkle seieren.

Indias eneste mål kom fra pinnen til Dilpreet Singh i det 34. minutt.

p>India hadde tidligere beseiret New Zealand med 3-2 i åpningsutvalget på lørdag.

Manpreet Singh-ledede side spiller neste mot Spania på tirsdag

De åtte ganger tidligere mesterne så helt ut av fargen fra første fløyte og lagets baklinje ble satt under ubarmhjertig press av australierne.

I første kvartal satte indianerne et skinn av kamp, ​​men i de neste 15 minuttene var alt Kookaburras, og pumpet mål etter ønske.

Imidlertid var det India som hadde den første sjansen til målet, og tjente et straffehjørne i det åttende minutt, men Harmanpreet Singh klarte ikke å utføre fra dødballet.

To minutter senere strømmet Australia frem da Beale avbøyet i Jacob Whettons streik etter en dårlig straffehjørnekjøring.

Et minutt senere savnet Dilpreet en gylden sjanse fra nært hold for å utjevne poengene.

Indias varetekt PR Sreejesh gjorde deretter en dobbelt redning for å holde australierne i sjakk.

India var uheldig å ikke ha utlignet bare sekunder fra første kvartal da Rupinder Pal Singhs lave sving fra sitt andre straffehjørne ble briljant reddet i mållinjen av Andrew Flynn Ogilvie.

Men andre kvartal helt tilhørte Australia da de scoret tre mål i løpet av fem minutter for å ta kampen fra motstanderne.

Først fant Hayward nettet fra Australias tredje straffehjørne, og deretter smilte Ogilivie hjem fra øvre høyre hjørne av sirkelen med et voldsomt treff forbi Sreejesh foran det indiske målet.

Hvis det ikke var nok, la Beltz til Indias elendighet med et fjerde mål, fire minutter før halvtid med et omvendt treff. . I prosessen sikret de tre rygg-mot-bak-straffehjørner, men kastet bort dem alle.

Fire minutter ut i tredje kvartal tilførte Dilpreet litt liv i spillet ved å trekke en tilbake for India, vakkert avbøyet i Rupinders forsvarsdelende pasning fra midtbanen.

India kastet bort et nytt straffehjørne. i det 40. minutt da Mandeep Singh ikke klarte å avlede i Amit Rohidas & # 8217; permittering.

Men det var alt India kunne klare da Australia sakte strammet forsvaret og tålte presset.

Kookaburras klarte å snu tidevannet og scoret tre mål til for å gi India et ydmykende tap.

Govers scoret to mål i rask rekkefølge & # 8212; først fra stedet og deretter fra et straffehjørne & # 8212; før Tim Brand rundet av tellingen ved å finne nettet fra en tett vinkel ni minutter fra hooter.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste nyheter fra OL, last ned Indian Express-appen.

• Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.