Den första Star Trek: Prodigy-trailern är för barn och deras föräldrar

0
72
Paramount

Paramount + kanske inte är värt priset just nu, men det kan förändras snart. Nya säsonger av Star Trek: Picard och Star Trek: Lower Decks är på väg och nu släppte den första trailern för Star Trek: Prodigy. Och så kort som trailern är, bör den väcka både barn och föräldrar.

Vi visste redan att Prodigy skulle ta flera första. Det är den första Star Trek-showen som riktar sig till barn, den första som slår Nickelodeon och den första som är helt CGI-animerad. Men en annan sticker ut först och det är den första som spelar en grupp barn som lyckades gå bort från ett federationsfartyg. & # 8217;

Trailern ger oss en aning om varför och hur. Det verkar som om barnen befinner sig i någon form av tvångsarbete i en rymdgruva. Men låt oss komma tillbaka till det. Om du är en förälder och ett fan av Star Trek: Voyager slår trailern alla rätt anteckningar. Hela saken börjar med en Nickelodeon-blimp som sätter igång combadge-bruset. Sedan får vi nyanser av Star Trek-musik, men tyvärr inte Voyager-specifik musik.

Men det hela slutar på Kathryn Janeway röst. Det stämmer, Janeway är med i serien, ja, i alla fall. Det är ett Janeway-hologram, och hon kommer att fungera som en guide och mentor för barnen. Och längs vägen lär de sig federationsideal. Trailern ser också ut som något barn kommer att njuta av, med fantastiska glasögon och roliga karaktärer.

Star Trek: Prodigy kommer till hösten.