Chhattisgarh: Singh Deo planla angrep på meg for å rose CM Baghel, hevder Congress MLA

0
58

Chhattisgarh helseminister Singh Deo.

EN DAG etter at konvoien hans var involvert i en påstått raserihendelse i Sarguja-regionen i Chhattisgarh, anklaget en kongress-MLA søndag seniorpartikollega og statlig helseminister TS Singh Deo for å organisere et angrep på ham.

I samtale med journalister hevdet Ramanujganj MLA Brihaspati Singh at Singh Deo har målrettet ham for å ha gitt uttalelser gunstige overfor sjefminister Bhupesh Baghel og hevdet trussel mot livet hans.Singh Deo sa imidlertid at han har snakket med Sarguja SP, og ba ham om en grundig etterforskning av hendelsen. “Jeg har bedt SP om å ta den strengeste handlingen mot de skyldige partene. Så langt som påstandene går, kjenner folk i staten meg til å forstå sannheten, ”sa han til Indian Express.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

På lørdag kveld, sint på å bli overkjørt av kjøretøy i MLAs konvoi, kastet noen mennesker overgrep mot sjåføren og sikkerhetspersonellet i et av kjøretøyene i Ambikapur, 330 km fra Raipur. De skadet deretter kjøretøyet, opplyste politiet. “Vi har inngitt FIR mot noen mennesker i henhold til seksjoner som gjelder grusomhetsloven og andre relevante seksjoner. Tre menn er blitt arrestert. Vi etterforsker saken, ”sa en senior politibetjent i Sarguja.

Søndag ga Singh det en politisk farge og hevdet å kjenne angriperne. Flankert av noen få MLAer og andre kongressledere, fortalte han reportere at Singh Deo orkestrerte angrepet og krevde streng partihandling.

”Det hele er på grunn av mine gunstige uttalelser overfor statsministeren. Folk relatert til Singh Deo angrep mennene mine. Hadde jeg vært i bilen, ville jeg også blitt angrepet. Det er en trussel mot livet mitt, ”sa han.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

Singh henviste til uttalelsene sine på en pressekonferanse i Ambikapur Circuit House tidligere denne måneden, der han kastet bort påstandene om en endring i ledelsen i staten. Som takknemlighet for Baghels arbeid, hadde Singh sagt at han ville forbli CM de neste 25 årene.

Dette kom blant spekulasjoner om vaktbytte siden Baghel fullførte to og et halvt år i emnet i forrige måned. Etter at kongressen dannet regjering i 2018, var det snakk om en avtale om at Baghel og Singh Deo skulle dele likt regjeringens femårige periode. Baghel har imidlertid nektet for eksistens av en slik avtale.

Søndag fortalte Singhdeo journalister at han prøvde å nå Singh, men sistnevnte tok ikke imot samtalene. Singh nektet imidlertid å få noe slikt anrop.

Singh fortalte reportere at han har klaget til sjefministeren samt Kongres statsansvarlige og generalsekretær P L Punia. “Jeg vil be alle seniorledere om å kvitte seg med folk som prøver å redusere image av partiet og regjeringen hvis vi ønsker å komme tilbake til makten igjen,” sa han. Etter å ha kommet med sine uttalelser deltok han imidlertid på et møte med partiledere, inkludert Singh Deo, men brakte ikke temaet.

📣 Indian Express er nå på Telegram . Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd