Moment's New Cases ger MagSafe till vissa Galaxy-enheter

0
59
Moment

Om din ficka är fylld med en Galaxy S21 men djupt inne i ditt hjärta är du avundsjuk på Apples MagSafe-tillbehör, vi har goda nyheter: du kan använda MagSafe-grejer med S21 nu. Tja, typ av.

Populär tillbehörstillverkare Moment släppte precis ett nytt fodral för Galaxy S21 som ger MagSafe-kit till Samsungs flaggskeppstelefoner. Det här är inte första gången vi har sett en tillverkare erbjuda ett sätt att få MagSafe att fungera med andra telefoner än Apple, men att placera det i ett fodral verkar vara en renare lösning än en stick-on-adapter.

För närvarande är Galaxy Thin Case med (M) Force & # 8212; Moment's namn för sin MagSafe-linje & # 8212; tillgängligt för S21, Galaxy S21 + och S21 Ultra. Det ger full kompatibilitet för alla Moment & # 8217; s (M) Force-fästen. Detta inkluderar tillbehör för bilventiler, stativ, kylskor, laddningsställ och till och med ett väggfäste.

Moment

Utanför Moment's (M) Force-tillbehör ser vi dock ingen anledning till att det här fallet inte kommer att fungera med andra MagSafe-tillbehör, även om resultat med MagSafe-trådlösa laddare kan drabbas och missar.

(M) Force Galaxy S21-skalet fungerar också med de flesta av Moment's tilläggslinser, men full kompatibilitet beror på din telefon. Om du har en S21 eller S21 + är du redo att gå och båda telefonerna fungerar med alla Moment-objektiv. S21 Ultra är dock en annan historia eftersom Samsung valde att gå med ett bredare 24 mm-objektiv för huvudskytten. På grund av detta rekommenderar Moment att du använder fästena över teleobjektivet.

Galaxy Thin Case med (M) Force-fodral finns idag för $ 49,99. Men om du använder koden #summer under kassan, kommer det att spara dig coola $ 15. Verkar som en bättre affär.

Galaxy Thin Case med (M) Force

Moment's Galaxy Thin Case med (M) Force ger MagSafe-kompatibilitet till Samsung Galaxy S21-enheter. Se till att använda koden #summer i kassan för 15 $ rabatt!

Handla nu