Horoskop idag 22 juli 2021: Skorpionen, Jungfrun, Oxen och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
61

Horoskop Idag 19 juli: Tvillingarna, cancer, Oxen och andra tecken – kolla astrologiska förutsägelser: Skytten, om det passar dig, behåll något mycket viktigt för dig själv.

Denna veckas planetmönster är föränderliga, flexibla och förvirrade! Lyckligtvis handlar astrologi om att hitta den mest användbara vägen framåt, och samma astrologiska symboler kan indikera en vecka som är inspirerad, optimistisk och praktisk. Det krävs en medveten ansträngning för att undvika det värsta och
arbeta på det bästa.

ARIES (21 mars & # 8211; 20 april)

< p>Du har skickat ut förvirrande signaler på sistone och det är just nu att visa alla att du inte är den ödmjuka lilla varelsen de trodde du var. Hur de kunde ha varit så felaktiga är en annan sak. Ändå kan vissa inte bara kontrollera sig själva.

TAURUS (21 april & # 8211; 21 maj)

Det & # 8217; Det kommer säkert att vara en serie hemliga framsteg idag, och du kanske hör några konfidentiella nyheter. Du kommer dock att ha svårt att hålla något för dig själv länge. Lyckligtvis borde en hotad ekonomisk förlust inte lyckas, till stor lättnad.

GEMINI (22 maj & # 8211; 21 juni)

https: //images .indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Den aktuella planetbilden kastar din ekonomiska situation i skarp lättnad, möjligen på ett sätt som inte är till din smak. Om du spelar dina kort rätt är vinsterna lika troliga som förluster. Allt handlar om att hitta en vettig balans.

CANCER (22 juni & # 8211; 23 juli)

Trampa försiktigt om viktiga frågor står på spel karriärmässigt, eftersom kollegor kan vara på ett oförutsägbart humör. Händelser i slutet av veckan kan förvandla dina känslor gentemot en viss person. Och det kommer i sin tur att öppna ett fönster med möjligheter någon annanstans.

LEO (24 juli & # 8211; 23 augusti)

Har du funderat på konsekvenserna av nuvarande inhemska ambitioner, kanske chansen att du skulle kunna flytta till större eller bekvämare boende? Även om svårigheter dyker upp under tiden kan du förvänta dig att tidvattnet kommer att vända till din fördel inom kort.

VIRGO (24 aug & # 8211; 23 september)

Planeterna är i allmänhet hjälpsamma, men om du tar en resa idag, se till att kontrollera vägbeskrivningen innan du lämnar hemmet. Du är i impulsivt humör och till och med välplanerade inhemska planer kommer att påverkas av oväntad och dramatisk utveckling & # 8211; med häpnadsväckande resultat.

LIBRA (24 september & # 8211; 23 oktober)

Dagens planetariska anpassning fortsätter trenden mot större optimism precis som du började ge upp hoppet. Välmående tider är på väg, även om partner ibland ger intryck av att de inte är beredda att bidra till din gemensamma framtid.

SCORPIO (24 oktober & # 8211; 22 november)

Den här veckans planetrörelser innebär en positiv vändpunkt i en rad förändringar, både personliga och professionella, som har funnits i smältkrukan under en tid. Förvänta dig dramatiska händelser under de kommande två veckorna & # 8211; och under de närmaste tre månaderna.

SAGITTARIUS (23 november & # 8211; 22 december)

Nu när människor känner igen dina finare kvaliteter, du kan uppmanas att utföra en välgörenhetshandling. Konfidentiella planer kan vara kopplade till utländska intressen, och det är troligt att ett juridiskt problem. Händelser kan dock fungera till din fördel, trots aktuella indikationer.

CAPRICORN (23 december & # 8211; 20 januari)

Ditt personliga ekonomiska klimat tar en sväng uppåt under de närmaste dagarna, trots allmänna ogynnsamma villkor, men du bör vara försiktig med att göra några åtaganden du inte kan fullgöra. På jobbet kan du vara ansvarig för nykomlingar, så behandla mindre erfarna människor vänligt.

Toppnyheter just nu

Klicka här för mer

AQUARIUS (21 jan & # 8211; 19 februari)

Du ska påbörja en ny cykel , en som kommer att få kritiska konsekvenser för din ekonomiska situation. Den aktuella perioden kan markera en viktig punkt i ett antal professionella utvecklingar och nära relationer. Om du nyligen har varit i uppförsbacke bör det värsta vara över nu.

PISCES (20 februari & # 8211; 20 mars)

Om du letar efter arbete eller söker befordran i ditt nuvarande jobb kan du spela dina kort med tillförsikt och omsorg. Det finns mycket att vinna om du gör rätt drag. Leta efter sätt att underlätta sysslor hemma, för du föddes inte för att vara en hushållssvamp.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GRÖNT för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd