Horoskop I dag, 22. juli 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
70

Horoskop I dag, 19. juli: Tvillinger, kreft, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon: Skytten, hvis det gleder deg, hold noe veldig viktig for deg selv.

Denne ukens planetmønstre er foranderlige, fleksible og forvirrede! Heldigvis handler astrologi om å finne den mest nyttige veien videre, og de samme astrologiske symbolene kan indikere en uke som er inspirert, optimistisk og praktisk. Det kreves en bevisst innsats for å unngå det verste og
jobbe til det beste.

ARIES (21. mars & # 8211; 20. april)

< p>Du har sendt ut forvirrende signaler i det siste, og dette er akkurat øyeblikket for å vise alle at du ikke er den saktmodige vesenen de trodde du var. Hvordan de kunne ha tatt så feil, er en annen sak. Likevel, noen mennesker kan bare ikke kontrollere seg selv.

TAURUS (21. april & # 8211; 21. mai)

Det & # 8217; Vi kommer garantert til å være en serie med hemmelige begynnelser i dag, og du kan høre noen fortrolige nyheter. Du vil imidlertid finne det vanskelig å holde noe for deg selv lenge. Heldigvis bør et truet økonomisk tap ikke oppnå, til stor lettelse.

GEMINI (22. mai & # 8211; 21. juni)

https: //images .indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Det nåværende planetbildet kaster din økonomiske situasjon i skarp lettelse, muligens på en måte som ikke er til din smak. Hvis du spiller kortene dine riktig, er gevinster like sannsynlige som tap. Det handler bare om å finne en fornuftig balanse.

CANCER (22. juni & # 8211; 23. juli)

Trå forsiktig hvis viktige saker står på spill karrieremessig, da kolleger kan være i en uforutsigbar stemning. Hendelser på slutten av uken kan forvandle følelsene dine til en bestemt person. Og det vil igjen åpne et vindu med muligheter andre steder.

LEO (24. juli & # 8211; 23. august)

Har du vurdert implikasjonene av nåværende innenlandske ambisjoner, kanskje sjansen for at du kan være i ferd med å flytte til større eller mer komfortabel innkvartering? Selv om vanskeligheter dukker opp i mellomtiden, kan du forvente at tidevannet vil slå til din fordel før lenge.

VIRGO (24. august & # 8211; 23. september)

Planetene er generelt nyttige, men hvis du tar en tur i dag, må du sjekke veibeskrivelsen før du reiser hjemmefra. Du er i et impulsivt humør, og til og med velopplagte innenlandske planer vil bli påvirket av uventet og dramatisk utvikling & # 8211; med oppsiktsvekkende resultater.

LIBRA (24. september & # 8211; 23. oktober)

Dagens planetariske tilpasning fortsetter trenden mot større optimisme akkurat som du hadde begynt å gi opp håpet. Velstående tider er på vei, selv om partnere noen ganger gir inntrykk av at de ikke er forberedt på å bidra til din felles fremtid.

SCORPIO (24. oktober & # 8211; 22. november)

Denne ukens planetbevegelser betyr et positivt vendepunkt i en rekke endringer, både personlige og profesjonelle, som har vært i smeltedigelen i noen tid. Forvent dramatiske hendelser i løpet av de neste fjorten dagene & # 8211; og i løpet av de neste tre månedene.

SAGITTARIUS (23. november & # 8211; 22. desember)

Nå som folk anerkjenner dine finere kvaliteter, du kan bli bedt om å utføre en veldedig handling. Konfidensielle planer kan være knyttet til utenlandske interesser, og det er sannsynlig at det er et juridisk problem. Hendelser kan imidlertid fungere til din fordel, til tross for gjeldende indikasjoner.

CAPRICORN (23. desember & # 8211; 20. januar)

Ditt personlige økonomiske klima tar en sving oppover i løpet av de neste dagene, til tross for generelle upretensiøse forhold, men du bør være forsiktig med å gjøre noen forpliktelser du ikke kan oppfylle. På jobben kan du være ansvarlig for nykommere, så vær så snill å behandle mindre erfarne mennesker.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

AQUARIUS (21. januar & # 8211; 19. februar)

Du er i ferd med å starte en ny syklus , en som vil ha kritiske implikasjoner for din økonomiske situasjon. Den nåværende perioden kan markere et betydelig poeng i en rekke faglige utviklingstrekk og nære relasjoner. Hvis du nylig har vært i en oppoverbakkekamp, ​​bør det verste være over nå.

PISCES (20. februar & # 8211; 20. mars)

Hvis du leter etter jobb eller søker promotering i din nåværende jobb, så spill kortene dine med tillit og forsiktighet. Det er mye å hente hvis du gjør de riktige grepene. Se etter måter å lette husarbeidene hjemme på, for du var ikke født til å være en husholdning.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Horoscope News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd