Google verlengt Pixel 4 XL-garantie met nog een jaar voor bepaalde problemen

0
60
Justin Duino

< p>Als je een Pixel 4 XL hebt met stroom- of oplaadproblemen, hebben we goed nieuws. Google verlengt het reparatie- en garantieprogramma voor zijn XL-telefoon met een extra jaar. De extensie is echter voor specifieke regio's en is alleen van toepassing op bepaalde problemen met de telefoon.

Volgens een bericht op de ondersteuningspagina van Google kunnen degenen die in aanmerking komen een gratis reparatie ontvangen tot een jaar nadat de oorspronkelijke garantie is verlopen. Hoe weet u of de extensie u dekt? Google zegt dat het is bedoeld voor eigenaren met “bepaalde energiegerelateerde problemen.”

Het lijkt erop dat Google een handvol Pixel 4 XL-problemen heeft erkend en mogelijk oplossingen zal bieden voor deze problemen:

  • Een Pixel 4 XL die niet kan worden ingeschakeld
  • De Pixel 4 XL wordt opnieuw opgestart of afgesloten willekeurig down zonder enige actie van de gebruiker
  • Oplaadproblemen met de lichtnetadapter
  • Draadloos opladen
  • De batterij van een Pixel 4 XL loopt “aanzienlijk sneller leeg dan voorheen in het gebruik ervan.”

Pixel 4 XL's die zijn gekocht in de Verenigde Staten, Singapore, Canada, Japan en Taiwan zijn gedekt en krijgen dit extra jaar. Als je Pixel 4 XL uit Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje of het VK komt, wordt deze niet gedekt door deze extensie, omdat deze standaard met twee jaar garantie wordt geleverd in plaats van alleen één jaar.

Houd er rekening mee dat de garantie geen andere reparaties of problemen dekt. Als je telefoon andere problemen heeft, zoals een kapot scherm waardoor een technicus andere aspecten niet kan repareren, moet je eerst voor die reparatie betalen voordat je de gratis garantieoplossing krijgt.

Pixel 4 XL eigenaren kunnen hun apparaat naar een uBreakiFix-winkel in de buurt brengen om te zien of het in aanmerking komt voor de verlengde garantie of het proces starten met Google.

via AndroidPolice