Waarom u RingCentral Video zou moeten gebruiken in plaats van Zoom Basic voor uw kleine bedrijf

0
33

Op zoek naar een goede service voor videovergaderingen voor uw kleine bedrijf? RingCentral Video heeft een geweldig gratis product dat het goed doet tegen concurrenten zoals Zoom. Omdat vergaderingen vaak langer dan 40 minuten duren.

RingCentral bestaat al heel lang als een geweldig VoIP-telefoonsysteem voor kleine bedrijven en een krachtige faxservice, maar sinds kort bieden ze hun video-oproepsysteem als een op zichzelf staand product, en het is echt de moeite van het bekijken waard.

Opmerking: als je een complete telefoon-, berichten- en videoservice nodig hebt, kun je altijd upgraden naar RingCentral MVP, maar vandaag hebben we het over RingCentral Video Pro en de gratis videoconferenties oplossing.

GERELATEERD: De beste manier om een ​​telefoonnummer voor uw kleine bedrijf te krijgen

RingCentral doet alles wat je nodig hebt

Als je de beslissing neemt om over te schakelen naar RingCentral Video Pro, mis je geen enkele belangrijke functie meer die je gewend bent sinds allemaal daar. Wil je tientallen mensen uitnodigen, een virtuele achtergrond gebruiken om je rommelige kantoor te verbergen of mensen laten inbellen vanaf een telefoon? Geen probleem! Het is allemaal inbegrepen.

De gratis versie van RingCentral schaalt tot 100 deelnemers, wat voor bijna elk klein bedrijf genoeg is voor een reguliere vergadering. De betaalde versie biedt meer, maar het is onwaarschijnlijk dat een klein bedrijf duizenden mensen tegelijk nodig heeft. Voor de meeste mensen is de gratis versie waarschijnlijk alles wat je nodig hebt.

RingCentral Video kan worden geïntegreerd met populaire kantoorsuites zoals Google WorkSpace of Office 365, zodat u rechtstreeks vanuit uw agenda een videovergadering kunt plannen. Zodra je ze aan elkaar hebt gekoppeld, kun je eenvoudig de RingCentral-interface openen om een ​​lijst te zien van al je aankomende videovergaderingen, zodat je gemakkelijk kunt deelnemen aan het volgende gesprek. Het kan ook worden geïntegreerd met de native kalendertoepassing op uw pc, dus als u Apple Calendar of iets anders gebruikt, kunt u de agenda-afspraken daar ook eenvoudig instellen.

Wilt u uw scherm delen? RingCentral biedt die optie op zowel desktop als mobiel, dus je kunt zelfs presenteren aan het team vanaf je tablet of telefoon als je dat echt wilt (Hier is een protip: je moet je meldingen dempen zodat ze niet zien uw echtgenoot die u sms't dat u bent vergeten de vuilnis buiten te zetten.). Het biedt zelfs een interessante presentatormodus die de virtuele achtergrondfunctie gebruikt om u te laten zien wat u op uw scherm deelt.

Het heeft ook een berichtensysteem dat in de vergadering is ingebouwd, zodat u snel iets via tekst naar de andere deelnemers kunt verzenden, bestanden kunt delen of zelfs ondertiteling kunt inschakelen als u de rest niet kunt horen. Het heeft echt alles wat je nodig hebt.

RingCentral Free maakt 24-uursvergaderingen mogelijk in vergelijking met 40-minutenvergaderingen voor Zoom Basic

Dit is misschien wel het meest opvallende verschil tussen het gratis aanbod van RingCentral en Zoom: als je vergaderingen regelmatig meer dan 40 minuten duren, moet je betalen als je een Zoom-klant bent.

RingCentral maakt vergaderingen mogelijk die tot 24 uur duren, hoewel die limiet bijna belachelijk is, omdat we ons niet kunnen voorstellen dat iemand een videovergadering een hele dag gaande moet houden. We hebben het gratis RingCentral Video-abonnement gebruikt voor urenlange videovergaderingen zonder een hapering of probleem, in tegenstelling tot sommige andere gratis oplossingen die veel tijd lijken te besteden aan bufferen. Het werkt gewoon.

RingCentral wordt ook geleverd met 10 uur aan cloudopnames, zodat u uw vergaderingen kunt opslaan en streamen vanuit de cloud. Zoom Basic biedt alleen lokale opname op uw pc, die uiteraard beperkt is tot 40 minuten per gesprek en apart naar de cloud zou moeten worden geüpload. Het heeft wel een cloudopname-aanbod, maar het komt lang niet in de buurt van de hoeveelheid ruimte die RingCentral biedt totdat je helemaal tot een ondernemingsplan voor grote bedrijven komt.

Met RingCentral Smart Switch kunt u naadloos schakelen tussen apparaten

Hoe vaak heb je alleen vanaf je telefoon deelgenomen aan een vergadering om dit te laten gebeuren: iemand wil zijn scherm delen om je een Excel-spreadsheet te laten zien, en je zit daar en probeert in te zoomen om naar de cijfers te kijken voordat je het doorhebt dat uw camera nog aan staat.

RingCentral heeft een functie waarmee u naadloos kunt schakelen tussen apparaten, zodat u kunt inloggen op RingCentral op uw desktop of tablet en de vergadering kunt overschakelen naar het andere apparaat zodat u kunt zien wat er aan de gang.

Het is niet nodig om de link naar de vergadering te zoeken en uit te zoeken hoe neem deel vanaf de andere computer of wacht totdat u opnieuw aan de vergadering deelneemt—open de app en tik op.

Een van de echt leuke bonussen van deze functie is dat je meerdere apparaten tegelijk kunt aanmelden, zodat je kort kunt deelnemen vanaf je computer en de app kunt sluiten wanneer je hem niet meer nodig hebt.

< p>De andere kant van deze functie is dat je naadloos kunt overschakelen van je desktop naar je telefoon als je midden in een vergadering de deur uit moet rennen maar toch verbonden wilt blijven.

RingCentral werkt native in Chrome en Microsoft Edge, geen app vereist

Een van de grote voordelen van RingCentral is dat uw deelnemers aan de vergadering geen app hoeven te installeren of gebruiken om deel te nemen aan uw vergadering. Zolang ze Google Chrome of Microsoft Edge gebruiken, wat de overgrote meerderheid van de mensen meestal gebruikt, kunnen ze met een klik vanuit hun browser deelnemen aan het videogesprek.

De vergaderinterface in de browser is letterlijk bijna identiek aan de interface van de downloadbare app. We weten het niet zeker, maar we vermoeden dat ze waarschijnlijk dezelfde technologie onder de motorkap gebruiken, wat een goede zaak is, aangezien je ervan uitgaat dat toekomstige upgrades een stuk soepeler zullen verlopen.

Als je de RingCentral native app wilt gebruiken, is deze beschikbaar voor Mac- en Windows-computers, of voor je smartphone of tablet met iOS of Android. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, schakelen links automatisch over naar de app in plaats van te openen in je webbrowser.

Er is nog meer als je upgradet

Het gratis video-abonnement van RingCentral biedt je zo ongeveer alles wat je nodig hebt, maar er zijn meer functies beschikbaar als je wilt upgraden, zoals integraties met veel zakelijke apps, eenmalige aanmelding, analyses en meer beheerfuncties.

We denken echter dat het veel waarschijnlijker is dat mensen geïnteresseerd zullen zijn in een upgrade naar RingCentral MVP, omdat het een volledig berichten-, video- en telefoonsysteem is met onbeperkt bellen, voicemail-naar-tekst en audioconferenties, en het kan zelfs faxen aan als u dat om de een of andere reden nodig heeft. We gebruiken RingCentral MVP al heel lang en het is echt een goede oplossing voor VoIP voor uw kleine bedrijf.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe het Google Assistent-veeggebaar op Android uit te schakelen
  • › Kunnen energiebedrijven uw Slimme Thermostaat op afstand aanpassen?
  • › De downloadknop vastzetten op de Microsoft Edge-werkbalk
  • › Wat is een slappe “Huddle” en hoe begin ik er een?
  • › Objecten groeperen en animeren in Microsoft PowerPoint