SBI Clerk 2021 huvudundersökning uppskjuten, preliminära resultatuppdateringar

0
103

Över 5000 yngre medarbetare kommer att rekryteras genom denna rekryteringsdrivning. Arkiv

Indiens statsbank har skjutit upp kontoristens huvudundersökning 2021 tills vidare. SBI: s huvudexamen planerades att hållas den 31 juli 2021. Banken har ännu inte anmält några nya examinationsdatum. Kandidater kan kontrollera den officiella anmälan på den officiella webbplatsen för banken -sbi.co.in.

SBI Clerk (junior associate) prelims tentamen hölls från 10 juli till 13 juli i olika städer i landet. Resultatet av inledningsskedet kommer att tillkännages efter att preliminärprovet genomförs i de återstående städerna & # 8211; Shillong, Agartala, Aurangabad (Maharashtra) och Nashik. Testerna i dessa stater skjöts upp av tanken. För att delta i huvudprovet måste kandidaterna kvalificera sig till den preliminära tentamen.

Läs | IBPS RRB PO 2021 medgav kort släppt: Hur man laddar ner

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Anmälningsprocessen för SBI-kontoristprov startade den 27 april. Över 5000 yngre medarbetare kommer att rekryteras genom denna rekryteringsdrivning. Kandidater måste kvalificera sig i alla tre etapperna (preliminär, huvudrörelse och intervju) för att komma till meritlistan. De valda kandidaterna kommer att publiceras på olika filialer av banken över hela landet.

SBI Clerk huvudprov består av 190 flervalsfrågor. Kandidaterna måste svara på frågorna inom en föreskriven tidsfrist på två timmar och fyrtio minuter. Frågorna ställs från den allmänna/ekonomiska medvetenheten, allmän engelska, kvantitativa förmåga och resonemangsförmåga samt avsnitt om datorkunskap. Kandidaterna uppmanas att fortsätta kontrollera den officiella webbplatsen för mer information om nya tentamensdatum.

& nbsp;

📣 Indian Express är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla senaste jobbnyheter, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GRÖNT för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd