Punjab-skoler åpner for kurs 10-12 fra 26. juli

0
19

Under et Covid-gjennomgangsmøte sa sjefminister Amarinder Singh at skolene vil få lov til å åpne for klasse 10 til 12, men bare de lærerne og de ansatte får lov til å være fysisk til stede som er fullvaksinert.

Tidligere var det tillatt å samle 100 personer til innendørs og 200 til utendørsarrangementer.

Under et Covid-gjennomgangsmøte sa sjefminister Amarinder Singh at skolene vil få lov til å åpne for klasse 10 til 12, men bare de lærere og ansatte får være fysisk til stede som er fullvaksinert. Tilstedeværelsen av studenter på skolene skal være på foreldrenes samtykke, og muligheten for virtuelle klasser skal fortsette.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Hvis situasjonen forblir under kontroll, vil de resterende klassene på samme måte få lov til å åpne fra 2. august, meddelte CM og påpekte at Storbritannias Cambridge University har spådd at sakene vil avta ytterligere i løpet av de kommende ukene. p>

Når det gjelder sosiale sammenkomster, sa CM at kunstnere eller musikere skal være tillatt på slike funksjoner eller feiringer i alle områder, med overholdelse av Covid-protokoller.

Avslappingene kom dager etter at CM hadde beordret åpning av barer, kinosaler, restauranter, spa, svømmebassenger, treningssentre, sportskomplekser, treningssentre, kjøpesentre, museer og dyreparker osv.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd