Hvordan endre brukernavn eller visningsnavn i Roblox

0
15

Roblox er et av de mest populære nettspillene, spesielt blant de yngre demografiene. Det gir spillerne muligheten til ikke bare å spille spill, men også å lage sine egne. Det er både en underholdnings- og en skapelsesplattform.

Når du lager innhold til andre, har navnet ditt betydning. Hvis du registrerte deg for Roblox og valgte et mindre enn heldig brukernavn, kan du når som helst endre visningsnavnet. Denne funksjonen dukket opp i februar 2021, men ble raskt trukket tilbake da brukere begynte å misbruke den. Nå har den kommet tilbake, og du kan dra full nytte av den. & Nbsp;

Innholdsfortegnelse

Hvordan Brukernavn i Roblox

Roblox er brukervennlig, og siden med kontoinnstillinger er et perfekt eksempel. Brukeren kan enkelt få tilgang til og tilpasse de relevante alternativene i kontoen. Slik endrer du brukernavn og visningsnavn.

 1. Logg på Roblox.
 1. Velg Innstillinger ikon øverst i høyre hjørne og velg Innstillinger.
 1. Velg blyantikonet ved siden av brukernavnet ditt. & nbsp;
 1. Du må bruke 1000 Robox, den digitale valutaen i spillet, for å endre brukernavnet ditt. Skriv inn ønsket nytt brukernavn og kontopassord.
 1. Velg Kjøp.

<> start>

  Hvis det lykkes, vises en annen melding som sier at Vellykket endret brukernavn. Velg Okay.

Du kan endre brukernavnet ditt så ofte du vil, men vær oppmerksom på at hver endring koster 1000 Robux. Du vil se en liste over alle dine tidligere brukernavn under Kontoinnstillinger -menyen. Å endre visningsnavnet koster imidlertid ingenting.

Slik endrer du visningsnavnet ditt i Roblox

Visningsnavnet ditt er hvordan resten av spillerne i spillet ser deg. Du kan endre dette navnet gratis en gang hver sjuende dag. Dette lar spillerne prøve mange forskjellige personas til de finner navnet som passer best for dem. Slik gjør du det.

 1. Logg deg på Roblox.
 1. Velg Innstillinger -ikonet øverst. -høyre hjørne og velg Innstillinger.
 1. Velg blyantikonet ved siden av visningsnavnet ditt. & nbsp;
 1. Skriv inn det nye visningsnavnet og velg Lagre .

Det nye visningsnavnet tar plassen til det gamle. Mens brukernavnet ditt må være unikt, kan visningsnavnet ditt deles med en annen bruker. & Nbsp;

Navnendringsbegrensninger

Selv om Roblox gjør det enkelt å endre brukernavnet ditt etter ønske, det er noen få begrensninger du må huske på.

 • Du kan ikke velge et brukernavn som brukes av en annen konto.
 • Du kan ikke bytte brukernavn med en alternativ konto. & Nbsp;
 • Du vil ikke motta rabatterte kostnader for å gjøre en liten endring i brukernavnet ditt, som å endre store bokstaver.
 • Andre spillere kan fremdeles se de forrige brukernavnene dine, så du kan ikke endre navnet ditt for å skjule for en annen spiller.
 • Kontoopprettelsesdatoen din vil være den samme gjennom endringene. & nbsp;

Selv om du ikke kan skjule dine tidligere brukernavn for andre spillere, er det en fordel ved Roblox å lagre dem. Du kan enkelt bytte tilbake til et tidligere brukernavn fra menyen, men husk at det fortsatt vil koste 1000 Robux uansett.

Brukernavn må også passere menneskelige og automatiserte filtre for å være passende. Mens automatiserte filtre vil fange åpenbare uanstendigheter, vil menneskelige korrekturlesere merke seg alle som prøver å omgå filtrene. Å gjøre det kan føre til et forbud.

Hvordan kjøpe Robux

Robux er den digitale valutaen i Roblox-verdenen. Den brukes til å betale for endringer av brukernavn, samt tilbehør for avatar og oppgraderinger i spillet. Det er flere måter å kjøpe denne valutaen i spillet.

 1. Logg på Roblox. & Nbsp;
 1. Velg Robux tab.
 1. Du kan kjøpe Robux direkte eller betale et månedlig abonnement som gir en bedre verdi. Velg ett av følgende alternativer.
 1. Velg mellom kredittkort, debetkort, PayPal, Roblox gavekort eller annen betaling metoder.
 1. Velg Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen for å angi kredittkort- eller Paypal-informasjon og fullfør kjøpet. Hvis du prøver å endre brukernavnet ditt og ikke har nok Robux til å kjøpe, vil menyen spørre om du vil kjøpe den nødvendige mengden Robux. & Nbsp;

Roblox er et spill som passer for barn ; faktisk, noen undersøkelser antyder at mer enn 50% av barna under 16 år har spilt Roblox på et eller annet tidspunkt det siste året. Spillet er klar til å ta plass til Minecraft og bli et fenomen, noe som gjør det verdt å sjekke ut.