CBSE klasse 10., 12.: Styret skal gjennomføre offline eksamener av private studenter fra 16. august

0
16

JAC 12. resultat 2021 for å være tilgjengelig på jacresults.nic.in. Fil.

CBSE Board Class 10., 12. Resultat 2021 Dato: Central Board of Secondary Education vil ikke gi ut klasse 10 og 12-resultater 21. juli. CBSE har utvidet siste dato for sluttføring av klasse 12 resultat fra 22. til 25. juli (17.00).

Styret har også avklart avgjørelsen om klasse 10 og 12 private kategoristudenter. På grunn av mangel på data og poster kan det ikke gjennomføres alternative vurderinger for slike studenter. Derfor har styret besluttet å gjennomføre eksamenene til alle CBSE private kandidater. Eksamenene blir gjennomført fra 16. august til 15. september, og resultatene vil tidligst bli erklært av det samme. Styret vil snart gi et innkalling med henvisning til alle detaljer knyttet til eksamenene.

Les | CBSE Resultat 2021: Styret åpner portal for moderering av klasse 11-12 karakterer

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

CBSE informerte derfor om at møte den siste datoen og for å hjelpe skolene, vil CBSEs regionale kontorer og eksamensavdelingen i hovedkvarteret være i drift fra 10 til 17.

Styret i sine tidligere kunngjøringer hadde sagt at resultatet for klasse 10-studenter forventes å bli offentliggjort innen 15. juli. Styrets tjenestemenn har sitert at resultatet blir forsinket på grunn av Covid-situasjonen.

& # 8220; Dette er ekstraordinære omstendigheter som sådan. Prosessen er forseggjort og ny for alle inkludert skoler. Derfor har vi ikke bestemt resultatdatoen ennå, & # 8221; sa en CBSE-tjenestemann.

CBSE har videre varslet at de vil frigjøre en liste med vanlige spørsmål angående spørsmål mottatt fra forskjellige skoler via e-post, WhatsApp osv. FAQ-listen vil bli gitt til skolene innen 21. juli kl. 12, slik at skolene kan iverksette passende tiltak.

I 2020 ble resultatet av klasse 10 erklært 15. juli. I fjor, da koronavirusutbredelsen var på topp, hadde styret allerede gjennomført de fleste eksamenene for klasse 10, bortsett fra noen få i Nordøst Delhi-regionen på grunn av vold i byen. Men flere eksamener for klasse 12 ble ikke avholdt. Med tanke på koronavirusutbruddet hadde CBSE utviklet et alternativt merkeskjema.

Les | JEE Main Exam 2021 Session 3 Updates

Sanyam Bhardwaj, kontrollør av undersøkelser, CBSE, hadde tidligere fortalt indianexpress.com at resultatene vil bli erklært innen 31. juli, men datoen er ikke avsluttet som skolene forbereder fortsatt resultatet.

Nylig hadde CBSE åpnet tabellportalen for moderering av klasse 11 og 12 teorimark. Tabellportalen er tilgjengelig på cbse.gov.in. Skolene fikk tid til å moderere poengene som ble lastet opp i henhold til referanseårets databank.

Portalen for moderering og tabulering vil være åpen fra 16. juli til 22. juli. Styret ba skolene om å laste opp markerer så snart som mulig for styret å kunngjøre resultatet innen 31. juli.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd