BJP kunne ikke vinne meningsmålinger til tross for styrke: TMC på Project Pegasus

0
28

Kom forberedt på 2024: TMC MP til BJP.

Trinamool Congress (TMC) slo mandag til den BJP-ledede National Democratic Alliance (NDA) regjeringen i sentrum etter navnene på partiets parlamentariker Abhishek Banerjee, og meningsmålerstrateg Prashant Kishor omtalt i en liste over indianere hvis telefoner ble enten brutt eller kan ha blitt målrettet for hacking ved hjelp av en israelsk spionprogramvare. TMC hånet safranpartiet og sa at det ikke en gang kunne vinne statsforsamlingsvalget til tross for “hacking-telefoner”.

Et internasjonalt konsortium av medieorganisasjoner har rapportert at mer enn 300 bekreftede mobilnumre, inkludert de som tilhører to tjenestegjørende ministre, over 40 journalister, tre opposisjonsledere og en sittende dommer, i tillegg til mange forretningsmenn og aktivister, kan ha blitt målrettet for hacking gjennom Pegasus-spionprogrammet, som produsenten hevder at det kun selges til offentlige etater.

En rapport publisert søndag hevdet at telefonen til Kishor, TMCs meningsmålerstrateg, ble hacket under de høyoktane avstemningene i Vest-Bengalforsamlingen. Det hevdet også at mobilnummeret til Abhishek Banerjee, som er nevøen til sjefminister Mamata Banerjee og en all-India generalsekretær i TMC, var blant de potensielle målene.

videodetaljer

Abhishek på mandag tvitret: “To minutter med stillhet for de flere tapere! Til tross for ALLIER som ED, CBI, NIA, IT, ECI, @ BJP4Indias penger + kanskje og #PegasusSpying Mr @AmitShah kunne ikke redde ansiktet i # BengalElections2021. Vennligst KOM Forberedt med bedre RESSURSER i 2024! ”
Da han slo til på senteret, sa TMC-statssekretær Kunal Ghosh at den påståtte snikingen viste at BJP led av fryktpsykose.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd