Åklagaren nöjd – ifrågasätter tidigare friande dom

0
58

Åklagaren i Allramålet, Thomas Hertz, riktar skarp kritik mot den tidigare friande domen i tingsrätten. Det uppger han i en intervju med SvD. – Det är oroväckande att det kan bli så uppenbara fel som i det här fallet, säger Hertz till tidningen. Enligt Hertz, som även var åklagare när målet var i tingsrätten, har domstolen i dag i princip helt och hållet gått på hans linje. Han tycker att tingsrättens dom var märkligt, då den är formulerad som att männen skulle dömas. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis populära systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis över hela sommaren (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.