Horoskop I dag 19. juli 2021: Skorpionen, Jomfruen, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
74

Horoskop I dag, 19. juli: Tvillinger, kreft, Tyren og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon: Skytten, hvis det gleder deg, hold noe veldig viktig for deg selv.

ARIES (21. mars & # 8211; 20. april)

Underliggende mye som skjer for øyeblikket er ditt personlige ønske om å lykkes, en drivkraft som påvirker både deg og vennene dine, uansett om du bryr deg om å innrømme det. I dag vil du bli bedt om å være oppmerksom på en forretningssak, ikke bare fordi andre press har blitt lettere.

TAURUS (21. april & # 8211; 21. mai)

Dette kan være en ukes endring på en rekke områder, og det vil være helt nødvendig å løfte blikket fra fortidens vondt og sår og fokusere på hva du kan gjøre for å forbedre deg selv i fremtiden. Fortsett å sjekke ut et juridisk eller etisk spørsmål.

GEMINI (22. mai & # 8211; 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020 /08/1×1.png

Den gyldne regelen er å holde seg et skritt foran planetens innflytelse og å forutse den forestående utviklingen i økonomiske ordninger. Dette er kanskje ikke lett fordi du fortsatt er i mørket om noens intensjoner. Men selv planene dine er i flytende tilstand.

KREFT (22. juni & # 8211; 23. juli)

Et slag mot dine økonomiske forhåpninger vil bli mykgjort av inngripen fra en nær venn de neste dagene, men noe som virker som et tap nå, vil være til din fordel i det lange løp. Det vil ta litt tid å komme over en nylig personlig utfordring, men til slutt vil du få mye erfaring og selvforståelse.

LEO (24. juli & # 8211; 23. august)

Du kan føle et løft av spenning, som uten tvil vil være en kjærkommen utvikling med tanke på det nylige personlige presset. Spesielt arbeidsforhold er nå klare for en forbedring. En kontantkrise vil blåse over, men kan dukke opp igjen etter omtrent åtte uker.

VIRGO (24. august & # 8211; 23. september)

Hemmelige tvister har kostet deg dyrt når det gjelder trygghet, men snart vil du være bedre i stand til å stå opp for deg selv og vende bordene på noen som har fått det bedre av deg. Du vil få belønningen din veldig snart, men ikke bare ennå, så ha tålmodighet.

LIBRA (24. september & # 8211; 23. oktober)

Med rettigheter, bør du nå føle de fordelaktige resultatene av alle de tidligere handlingene som bidro til å skape din nåværende rikdom, men livet er sjelden så enkelt. Du kan faktisk ha fått et økonomisk sjokk. Familiehensyn ligger imidlertid i hjertet av all nåværende usikkerhet.

SCORPIO (24. oktober & # 8211; 22. november)

Du har rett til å bruke litt tid på å komme deg etter hendelser som kan ha rystet deg. Ta deg god tid og dempe enhver tendens til å oppføre seg utslett. Husk også at du har ferdigheter og erfaring som er høyt verdsatt, og du må gå der ute og selge deg selv.

SAGITTARIUS (23. november & # 8211; 22. desember)

Du er ikke av naturen en angerfull person, men du kan ha all grunn til å tro at nylige mistanker har blitt fullstendig rettferdiggjort av hendelser. Nå bør du virkelig prøve å la svunnen være svunnen og lage en frisk start. Og det vil være mange nye muligheter snart.

CAPRICORN (23. desember & # 8211; 20. januar)

Så lenge forvirrende planetforhold fortsetter, ser det ut til å være en klar sammenheng mellom muligheten eller virkeligheten av et sosialt sammenstøt og sannsynligheten for at du gir deg selv inn for en større utgift. Og det kan være en som tar veldig lang tid å lønne seg.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

AQUARIUS (21. januar & # 8211; 19. februar)

Det er når dine herskende planeter danner stressende aspekter at du kan forvente at gnistene flyr i partnerskap. Akkurat nå er det imidlertid lite å komme i veien for et voksende personlig forhold eller en profesjonell ambisjon. Med tanke på at dette er et år med store muligheter, kan alt skje.

PISCES (20. feb. & # 8211; 20. mars)

Mens planetene opprettholder sin nåværende formasjon, kan du forvente hjelp og hjelp i visse områder av livet ditt, spesielt i karrieren din, men til slutt du vil ikke oppnå noe du ikke har jobbet for. Så gi deg selv et klapp på ryggen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Horoscope News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.