Hoe u automatisch vergaderduur verkort in Google Agenda

0
146

 

sdx15/Shutterstock.com

Als uw deelnemers aan een vergadering regelmatig opeenvolgende vergaderingen hebben, kunt u hun overgangen vergemakkelijken door de duur van vergaderingen automatisch te verkorten in Google Agenda. Met de functie Speedy Meetings kunnen uw evenementen 10 of 15 minuten eerder eindigen.

Wanneer u Speedy Meetings gebruikt in combinatie met uw standaard evenementduur, kunt u degenen die uw vergaderingen bijwonen helpen. Of ze nu naar een ander gebouw moeten lopen of moeten overstappen naar een andere online provider voor de volgende vergadering, een paar minuten kunnen een groot verschil maken.

GERELATEERD: Hoe te controleren Iemands beschikbaarheid in Google Agenda

Vergaderingsduur verkorten in Google Agenda

Als u de functie Snelle vergaderingen wilt inschakelen, bezoek Google Agenda op internet. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om het menu Instellingen te openen en selecteer “Instellingen.”

In het navigatiemenu aan de linkerkant, vouw indien nodig Algemeen uit en klik op “ Gebeurtenisinstellingen.”

Als u al een standaardduur hebt ingesteld voor uw vergaderingen waar u tevreden mee bent, vinkt u gewoon het vakje aan voor “Snelle vergaderingen.” En als u de standaardinstelling wilt wijzigen, kiest u er een uit de vervolgkeuzelijst.

Advertentie

Alle evenementen die u plant met uw standaardduur, worden automatisch ingekort. Voor die 30 of 45 minuten wordt de duur met 5 minuten verminderd. Voor langere evenementen wordt de duur met 10 minuten verkort.

Als u de standaardduur wijzigt nadat u Speedy Meetings hebt ingeschakeld, ziet u het verschil in de tijden.

Als je nu klikt om een ​​nieuwe afspraak te maken in Google Agenda, krijg je’ U ziet de verkorte duur met uw standaardduur.

Als je besluit ergens op de weg dat je de duur van je evenement niet langer nodig hebt of wilt verkorten, ga gewoon terug naar je Google Agenda-instellingen en verwijder het vinkje bij Speedy Meetings.

Of je het nu doet voor je deelnemers of voor uzelf, u kunt allemaal op tijd zijn voor die back-to-back meetings. En onthoud: je kunt een nieuwe tijd voor een evenement voorstellen als je een conflict hebt.

LEES VOLGENDE

  • › Boodschappen bestellen met Amazon Alexa
  • › Filters en maskers gebruiken in Google Meet
  • › Hoe u end-to-end-codering op Ring-deurbellen en -camera's kunt inschakelen
  • › De 10 beste familiefilms op Netflix
  • › PSA: de Play Store heeft een verborgen offline spel op Android