Arcade1Up Infinity Game Table Review: (bijna) perfect voor het hele gezin

0
76

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Zwijg en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut Design Nirvana

Prijs: $650 – $850 Nu kopen

Josh Hendrickson

< p>Ik heb een bekentenis: mijn familie is dol op bordspellen. Zo veel dat we een eettafel hebben gebouwd die kan worden omgebouwd tot een bordspeltafel. We hebben tientallen (en tientallen) bordspellen. Klinkt dat als je familie? Kijk dan eens serieus naar de Infinity Game Table van Arcade1Up.

Dit is wat we leuk vinden

 • Veel games werken geweldig
 • < li>Snelle installatietijd

 • Eenvoudige montage

En wat we niet doen

 • Duur
 • Games kosten een onbekend bedrag
 • Sommige games werken niet zo goed als andere

De Infinity Game Table (IGT) biedt een simpele belofte: het is in wezen een salontafel die ook dienst doet als digitale bordspeltafel. Op het eerste gezicht is het een bescheiden plat oppervlak dat waarschijnlijk goed genoeg in je woonkamer zal passen, maar de echte magie begint wanneer je het aanzet. De IGT biedt onderdak aan tientallen bordspellen die je met vrienden en familieleden kunt spelen. En als je iemand anders kent die er een heeft, kun je zelfs online spelen.

Ik heb nu een paar weken doorgebracht met het 24-inch model van $ 650 (het komt ook in een 32-inch model van $ 950), en het wordt snel een van de favoriete spelsystemen in mijn huis. Dat is geen klein compliment, aangezien ik een half dozijn arcade- en flipperkasten heb, laat staan ​​de Xbox Series X, PS4 en Nintendo Switch. Maar ondanks dat alles is het niet perfect. Maar het wordt steeds beter.

Inhoudsopgave

 • Een eenvoudige montage
 • Sommige geweldige game-ervaringen
 • Sommige niet zo geweldige game-ervaringen
 • Online games zijn goed en slecht
 • Voortdurend verbeterend
 • Eindoordeel

Zo eenvoudig te bouwen dat u deze sectie kunt overslaan

Installeer die poten en je bent klaar. Josh Hendrickson

Als je bekend bent met Arcade1Up, weet je dat de meeste van zijn producten bestaan ​​uit arcade-machines die in platte dozen aankomen. Je volgt een aantal instructies op IKEA-niveau om in ongeveer vijfenveertig minuten een kast te bouwen.

De IGT is niet zo. Het komt in principe volledig gemonteerd aan. Het is tenslotte een gigantische glazen tablet op sommige poten. Dus, wat moet je doen? Installeer de poten. En dat is optioneel, als je wilt, kun je de poten eraf laten en op elk vlak oppervlak plaatsen, of dat nu de vloer voor je kinderen is of een eettafel om hem hoger te maken. De poten schuiven in sleuven aan de onderkant en vergrendelen met klassieke metalen drukknoppen. Je kunt ze zelfs later verwijderen als je wilt.

De hardware zelf is ingetogen, wat prima is. De poten zijn grijs, de bovenkant bestaat uit een grote zwarte rand en het scherm, en je vindt twee Arcade1Up-logo's op tegenovergestelde hoeken. Kijk eronder en je zult een opbergplek vinden voor de stekker en de optionele batterij (komt ergens in de toekomst). En natuurlijk vind je de aan/uit-knop, samen met twee volumeknoppen.

Overigens vind ik de aan/uit-knop niet zo belangrijk. Het is papperig en onbevredigend. Je krijgt geen klik of feedback, wat betekent dat ik vaak probeer de IGT aan te zetten, denk dat ik de knop niet goed heb ingedrukt, probeer het opnieuw en uiteindelijk zet ik het weer uit, net als de opstartvolgorde branden. Op dit moment houd ik de IGT op een slimme stekker en zet ik hem met mijn stem aan en uit. Gelukkig, ook al voelt het niet als een mechanische schakelaar, lijkt het de laatste aan/uit-status te onthouden.

Wat doen die USB-poorten en microSD-kaartsleuf? Nog niets. Josh Hendrickson

Eén set poten bevat kleine clips om te helpen bij het kabelbeheer voor het netsnoer. Ze zijn bruikbaar, denk ik, maar als je van plan bent de benen vaak aan en uit te doen, zou ik de clips overslaan. Ik vond ze moeilijk te vergrendelen en ontgrendelen; als je ze eenmaal sluit, willen ze zo blijven.

Het enige om in gedachten te houden is dat dit een gigantische glazen tafel is met een gigantisch touchscreen erin ingebouwd. Het is licht zwaar (46 pond) en enigszins onhandig om op te tillen. Je kunt het met wat spierkracht van kamer naar kamer verplaatsen, maar ik zou dit ding niet echt draagbaar noemen. Het is ongeveer net zo leuk om van de woonkamer naar een kantoor te gaan als een pluche stoel. Het is zeker te doen, maar lang niet zo handig als een gemiddelde tablet. En verwacht dit niet mee naar buiten te nemen op een zonnige dag. Ik heb dat een keer geprobeerd, en zelfs onder het prieel van mijn terras werd de IGT een glanzende spiegel en onspeelbaar.

Sommige games zijn beter op een touchscreen

Josh Hendrickson

Dus dan vraag je je waarschijnlijk af wat het echte vlees en de aardappelen van deze recensie zijn: hoe is de gameplay? Best goed eigenlijk! Nou ja, meestal. Tijdens de Kickstarter-run beloofde Arcade1Up een aantal zwaargewicht lifters, zoals Ticket to Ride en Pandemic. Maar helaas zijn die nog niet klaar, dus ik kan je niet zeggen of ze goed zijn.

Op dit moment kun je Monopoly, Mahjong, Scrabble, Sorry, Battleship en meer spelen. Het verbaast me te zeggen dat het spelen van Monopoly op de IGT beter is dan het 'echte'. Of in ieder geval veel handiger. Dat komt vooral door de setup. Denk aan de meeste bordspellen: je moet de doos uitpakken, openen, het bord openvouwen, het geld en de stukken sorteren, jezelf aan de regels herinneren, enzovoort. Het kan even duren voordat een bordspel speelklaar is. En dan kan het spel zelf aanslepen, vooral in het geval van Monopoly.

De IGT schuwt dat allemaal. Open gewoon het spel, kies je stukken en kies zelfs de huisregels die je wilt. Arcade1Up en Hasbro hebben goed werk geleverd door alle meest voorkomende huisregels op te nemen, zoals een pot geld krijgen voor het landen op gratis parkeren. U bent in minder dan vijf minuten aan de slag. De computer fungeert als bankier en helpt u ook uw stukken te verplaatsen. Als je een vijf gooit, kun je op elk vakje afzonderlijk tikken en het tellen, maar het spel gaat door en markeert waar je stuk zal landen, en als je daar tikt, zal het al het werk voor je doen.< /p>

Je krijgt zelfs leuke aanrakingen die doen denken aan echt bordspel: je dobbelstenen rollen over het bord en kunnen speelstukken, huizen en hotels omver gooien. Kopen, verkopen en zelfs onderhandelen zijn ook eenvoudig, en de game leidt je door het proces. Het werkt echt goed. Sommige leuke vibratiehaptieken dragen zelfs bij aan het gevoel van de games (vooral in Battleship wanneer je een vijand raakt).

Ben je dol op Mahjong? Natuurlijk doe je dat; het is een klassiek matchend dominospel met slechts één probleem: het is lastig om op te zetten. Maar met de IGT kun je een moeilijkheidsgraad selecteren en alles is klaar om te gaan. We spelen veel Mahjong omdat het een snel spel is om te spelen. Je bent binnen enkele seconden klaar om te beginnen en je hoeft niet de hele nacht te spelen. Othello, Chutes en Ladders en anderen profiteren allemaal van de snelle installatie. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ergens opbergen van dozen met games.

En het lijkt erop dat Arcade1Up begint te experimenteren met een aantal spellen die niet in het traditionele bordspelformaat vallen. Infinity Pirate Battle is een snel en leuk spelletje waarin je kanonskogels naar de piratenschepen van andere spelers gooit. Als je een gouden kanonskogel krijgt, kun je op je eigen schip schieten voor extra punten. Het is dom en zinloos, maar soms is dat het perfecte spel om met je kinderen te spelen.

Andere spellen zijn erger

Deze kleine privacyschermen zijn dun en belemmeren het spelen. Josh Hendrickson

Maar niet elk spel is even succesvol. Neem bijvoorbeeld Battleship. De opzet hier is bijna de tegenovergestelde ervaring – ontsierd door de aard van de IGT in plaats van geholpen. In Battleship moet je eerst al je schepen op je bord plaatsen. Nou, je kunt je bord niet ergens anders meenemen, dus de persoon tegen wie je speelt kan je keuzes niet zien. Het is een grote, zware tablet. Dus de enige optie is om de andere persoon te vragen om zich om te draaien en dan zelf hetzelfde te doen. Het is onhandig.

Evenzo komt Scrabble in de problemen. Als iedereen één scherm deelt, waar verberg je dan je stukken? Natuurlijk heb je een knop om ze tijdelijk te verbergen, maar dan is het moeilijk om vooruit te plannen. Om dat probleem op te lossen, wordt de IGT geleverd met vier papieren privacyschermen die het zicht op uw stukken blokkeren. Afgezien van hoe dun ze zijn, en dat je ze waarschijnlijk zult verliezen, werken ze niet goed.

Ja, ze blokkeren de stukken uit het zicht, maar ze vormen ook een barrière voor jou. Je moet de letters slepen om een ​​woord af te spelen, wat betekent dat je je privacyscherm moet verplaatsen en aanpassen. Ik begrijp niet waarom Arcade1Up geen app voor een tweede scherm heeft gemaakt voor precies deze scenario's. Iets dat aansluit op de speeltafel en waarmee je je stukken kunt kiezen of je slagschip kunt plaatsen. Een snelle oplossing zou zijn om de speler op de letter te laten tikken die ze willen plaatsen en vervolgens op de plek waar deze moet komen te tikken. En als je een 3D-printer hebt, kun je betere privacyschermen printen.

De IGT past in mijn aangepaste bordspeltafel, maar niet met het blad erop, dus ik kan hem daar niet laten staan . Josh Hendrickson

En ik kan niet beslissen of schaken goed of slecht is. Standaard is het slecht, dat is zeker. Omdat de eerste weergave een 2D-weergave van bovenaf van de schaakstukken is, en je niet altijd het verschil kunt zien tussen een pion en een loper. Het is moeilijk. Gelukkig kun je een 3D-weergave inschakelen die enorm helpt, maar het heeft ook problemen. De 3D-weergave geeft je een schuin zicht op de schaakstukken, net zoals de camera naar je zitpositie is verplaatst. Maar de camera springt heen en weer tussen jouw zitpositie en die van je tegenstander. Dus als je niet aan de beurt bent, heb je een vreemd uitzicht vanuit een andere hoek waar je moeilijk naar kunt kijken, wat vooruit plannen moeilijk maakt.

En in één geval vertaalt het spel gewoon niet goed. Dat zou Operation zijn, wat niet verwonderlijk is. Hoe emuleer je het gebruik van een pincet om een ​​klein orgaan uit te graven op een touchscreen? In dit geval doe je dat allemaal niet. In plaats daarvan sleep je een pictogram door een kronkelig doolhof en probeer je de randen niet aan te raken. Het is … eh… iets, denk ik.

Ik zou dit moment ook moeten nemen om de muziek te noemen. Het eerste dat u moet doen na het laden van elke game, is de muziek dempen in de instellingen. De meeste muziek is saai en repetitief. Het zal heel snel oud worden en je een beetje gek maken. Soms past het niet zo goed bij het spel (ik kijk naar jou, Mahjong, met je pianojazz).

Zulke vreemde keuzes horen bij de koers, vrees ik. Je vindt een kleurboek-app op de IGT, en zolang je je houdt aan de dingen die bedoeld zijn voor kinderen, werkt het prima. Maar kies enkele van de meer gedetailleerde kleurpagina's voor volwassenen en je zult teleurgesteld zijn. Dat komt omdat de lijnen soms erg vaag zijn, en als je een klein plekje gaat vullen, wordt in plaats daarvan de hele pagina gevuld. Ik ben ook in de war door het tafelkleed “screensaver” app waarmee je uit veel thema's kunt kiezen, behalve een tafelkleedthema.

Online spelen is zowel goed als slecht

Dit kleine piratenspel is een leuke knaller. Josh Hendrickson

De IGT heeft online spelen! Dus als je een spelletje Monopoly of Scrabble wilt spelen, kun je verbinding maken met de speeltafel van iemand anders en samen spelen. Ik kreeg de kans om het uit te proberen, en ik was zowel onder de indruk als teleurgesteld over het systeem.

Laten we eens kijken waarom ik teleurgesteld was. Ten eerste: er zijn geen gamelobby's. Je moet iemand met een tafel kennen, ze als vriend toevoegen en ervoor zorgen dat ze jou weer toevoegen. Op dit moment is de beste manier om vrienden te vinden door lid te worden van de Facebook-pagina Arcade1Up Reddit of Infinity Game Table en vreemden je gebruikersnaam te vertellen en een spel te regelen. Arcade1Up moet een lobbysysteem toevoegen.

Toch speelde ik een snel Monopoly-spel met een paar andere recensenten om het systeem te testen. Dit is het slechte nieuws: ieder van ons heeft op een gegeven moment de verbinding met het spel verloren. De arme host bleef onze wankele wifi-verbindingen de schuld geven, maar ik heb een ijzersterk wifi 6 mesh-systeem dat draait op bijna gigabit-snelheden. Dus ik denk niet dat dat het probleem was.

Maar ik kwam nog steeds onder de indruk omdat het er niet toe deed. Toen het eenmaal duidelijk was dat ik de verbinding verloor (ik kon mijn dobbelstenen niet gooien of een eigendom kopen), hoefde ik alleen maar het spel te verlaten en opnieuw in te gaan. Het lopende spel verscheen als een opgeslagen spel en ik deed opnieuw mee zonder enige voortgang te verliezen. We zijn allemaal zonder problemen door dat proces gegaan. Arcade1Up slaat deze online games echter op; het werkt betrouwbaar.

Maar houd er rekening mee dat de IGT geen camera's of microfoons heeft. De spellen hebben ook geen enkele chatfunctie. Dus tenzij je een videogesprek regelt, kun je niet communiceren met je online tegenstander. Het zal veel lijken op het spelen van een (hopelijk slimmere) computer. Op zijn minst kan een chatfunctie helpen bij zaken als onderhandelen in Monopoly. Ja, de tools zijn er om eigendommen en dergelijke te veilen, maar zonder de mogelijkheid om te praten, hoef je alleen maar het bod uit te brengen en ze te laten accepteren of nee te zeggen. Je mist het echte onderhandelingsaspect dat hoort bij praten.

Het wordt steeds beter

Kies een “Tablecloth& #8221; screensaver-thema dat u wilt. Behalve Tablecloth, dat is de exit-knop. Josh Hendrickson

Je moet nooit iets kopen met de belofte dat het ooit geweldig zal zijn. Dus ik aarzel om dit te zeggen, maar het is bemoedigend dat de IGT al verbeteringen heeft gezien sinds ik hem begon te testen. Arcade1Up heeft de afgelopen weken verschillende games uitgebracht, waaronder Simon en Pirate Battle. En de kleine game-advertentie aan de zijkant zegt dat The Game of Life in juli zal aankomen. Maar dat voelt niet gegarandeerd, zoals vroeger werd gezegd dat Hongerige Hongerige Nijlpaarden in juni zouden aankomen, wat kwam en ging, en nu zegt de advertentie “binnenkort beschikbaar.”

Arcade1Up heeft zelfs een ontwikkelaarssite samengesteld zodat iedereen games voor de tafel kan indienen. Uiteindelijk is het bedrijf van plan een winkel te hosten waar je games kunt kopen, hoewel de prijs nog moet worden bepaald. Ik kijk uit naar Ticket to Ride en Pandemic, want dat zijn goede voorbeelden van spellen met veel stukken om te verliezen en grote dozen om op te bergen. Op dit moment zijn alle inbegrepen games gratis en blijven ze gratis, zelfs als er betaalde games aankomen.

Maar dat onthult ook een onderliggende waarheid over de IGT: het is nog niet compleet. Het heeft twee USB-poorten en een microSD-kaartsleuf die niets doen. Het mist meerdere beloofde games, de eerder genoemde winkel en de stripboeklezer beloofd in de Kickstarter. Het heeft dringend een app nodig om sommige games te verbeteren. Het wordt steeds beter, maar de waarheid is dat totdat dat komt, je moet doorgaan alsof het nooit zal gebeuren. Maar ik denk nog steeds dat het een waardige aankoop is voor gezinnen.

Dit is een geweldig systeem voor gezinnen

Een van de interessantere Tablecloth-schermbeschermers. Josh Hendrickson

Zoals de meeste fysieke bordspellen, zul je waarschijnlijk niet veel van de IGT genieten als je geen vrienden of familie hebt om mee te spelen. In ieder geval niet zonder gamelobby's. Maar voor gezinnen is het een uitstekende koop, hoewel ik aanraad om bij de 24-inch versie van $ 650 te blijven.

Ik weet dat dat veel geld lijkt, maar bedenk wat je krijgt: een 24-inch tablet met aanraakscherm ingebouwd in een functionele salontafel. En bovendien krijg je onmiddellijk toegang tot 32 games, en er komen er binnenkort meer aan. Het is groot genoeg voor drie of vier personen om comfortabel te zitten, en het past bijna overal in uw huis.

Ik heb de 32-inch versie niet kunnen testen, maar het voelt niet de extra $ 200 waard voor het grotere schermformaat. Dat is alles waar je voor betaalt … nou dat, en de kleinere bezels. Normaal gesproken klinkt dat laatste als een goede zaak, maar de randen op de 24-inch zijn de perfecte maat om een ​​drankje te houden (met de meegeleverde onderzetters natuurlijk). Ik heb foto's gezien van de 32-inch versie, en drankjes belanden in de speelruimte, wat ik niet leuk vind.

Ik weet dat ik heb gewezen op tal van gebreken in deze review, maar ik kan niet genoeg benadrukken hoe goed de goede delen zijn. In mijn familie hebben we de Infinity Game Table bijna elke dag gebruikt sinds hij arriveerde. En als bewijs van hoe leuk we het vinden, zijn we momenteel de woonkamer aan het herindelen om er een beter thuis van te maken. Dat betekent zelfs dat we een van de minder gespeelde arcade-machines naar beneden nemen. Ik kan geen beter compliment bedenken om de Infinity Game Table te geven.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $ 650 – $ 850 Nu kopen

Dit is wat we leuk vinden

 • Veel games werken geweldig
 • Snelle installatietijd
 • Eenvoudige montage

En wat we niet doen

 • Duur
 • Games kosten een onbekend bedrag
 • Sommige games don werkt niet zo goed als anderen