Vier Wereldslangendag met Razer's Sneki Snek-slippers

0
77

 

Razer

Ter gelegenheid van Wereldslangendag verkoopt Razer nu een paar gamerpantoffels ter waarde van $50, waarop de mascotte van Sneki Snek is afgebeeld. Razer belooft 10 bomen te planten via Conservation International voor elk paar pantoffels dat het verkoopt, net zoals het bedrijf doet met andere items in zijn Sneki Snek-collectie.

Sneki Snek is een vreemd klein wezen. Het werd voor het eerst getekend door een van Razer's ontwerpers voor hun kind, maar groeide al snel uit tot meme-status onder Razer-fans. Van daaruit werd Sneki Snek het gezicht van de inspanningen van Razer voor natuurbehoud, zoals het hoort.

Hoewel gamer-slippers misschien een raar item lijken, is Razer geen onbekende in gekte. Het bedrijf maakte een broodrooster (gebaseerd op een 1 aprilgrap), maakte een paar luidsprekers in de vorm van straalmotoren en ontwikkelt momenteel een RBG-gezichtsmasker.

Je kunt de Sneki Snek bestellen pantoffels nu voor $50. Razer belooft voor elke aankoop van de slippers, of elk ander item in de Snek-collectie, 10 bomen te planten. Ga voor meer informatie over World Snake Day naar de website van ASP.

Razer Sneki Snek Pantoffels

Razer werkt samen met Conservation International om bomen te redden. Het bedrijf zegt dat voor elke verkoop van Sneki Snek-producten, inclusief deze slippers, 10 bomen worden geplant in Costa Rica, Madagaskar en andere landen.

Nu winkelen