Sena, NCP i et annet verbalt sammenstøt: 'Shiv Sena bestemte CM-post, vil fortsette å gjøre det i 25 år'

0
84

Shivajirao Adhalrao-Patil.

EN DAG etter at Shirol-parlamentsmedlem Amol Kolhe sa at Uddhav Thackeray hadde blitt sjefminister med velsignelsene fra NCP-sjef Sharad Pawar, gikk NCP- og Shiv Sena-ledere igjen inn i en ordkrig. Sena protesterte sterkt mot Kolhes uttalelse søndag med tidligere parlamentariker Shivajirao Adhalrao-Patil og sa: “Shiv Sena bestemte hvem som skulle være sjefminister i Maharashtra, og vil fortsette å gjøre det de neste 25 årene. & # 8221;

Kolhe uttalte seg lørdag under den offisielle innvielsesfunksjonen til Khed og Narayangaon bypass, som uoffisielt ble innviet av Adhalrao-Patil på fredag, og bidro til dels også til den verbale duellen.

Da Kolhe ble kontaktet, sa han at han hadde full respekt for statsministeren og delte en god rapport med ham. & # 8220; Jeg blir misforstått & # 8230; Jeg hadde sagt at jeg har full respekt for sjefminister Uddhav Thackeray. Hvis noen er i tvil, bør de bekrefte det fra talene mine i Lok Sabha. Dessverre, i navnet til sjefministeren, kritiserer Sena ofte meg og mitt parti. Jeg hadde sagt at hvis de gjør dette gjemmer seg bak CM, så bør de huske at Uddhav Thackeray er CM på grunn av velsignelsene fra partisjefen vår (NCP-sjef Sharad Pawar). Utsagnet ble laget i denne sammenheng, & # 8221; la han til.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kolhe sa også, & # 8220; Jeg har konsekvent tatt opp spørsmål relatert til Maharashtra og de som ble reist og forfulgt av MVA-regjeringen i parlamentet. CM har også satt pris på talene mine. & # 8221;

Les | ‘Shiv Sena bestemte seg for Maharashtra CM, vil fortsette å gjøre det i 25 år’: Ordkrig brister mellom Sena og NCP-ledere

Adhalrao-Patil sa imidlertid at Kolhe nå gikk tilbake på uttalelsen fordi Pawar hadde trukket ham opp. & # 8220; I henhold til min informasjon hadde våre ledere som Sanjay Raut tatt opp saken med NCP-sjefen, som har gjort det klart at han ikke godkjente slike uttalelser angående statsministeren. Og det er grunnen til at han (Kolhe) nå har klatret ned, & # 8221; sa Sena-lederen.

På fredag, etter at et invitasjonskort til innvielsen av bypass gikk viralt, protesterte Adhalrao-Patil raskt mot det, da det ikke hadde bilder eller navnet på sjefministeren. & # 8220; Jeg hadde tatt initiativet til bygging av bypass. Først etter talen min i Lok Sabha, hadde unionsminister Nitin Gadkari kunngjort bypassplanen. Anbud ble fløt i løpet av min periode, intensjonsavtale ble gitt og til og med arbeidsordre ble gitt i løpet av min periode. Likevel har Sena ikke fått noen kreditt, & # 8221; sa Adhalrao-Patil.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

På sin side var Kolhe enig i at Adhalrao-Patil initierte bypass-prosjektet. & # 8220; Det er sant at han (Adhalrao-Patil) startet prosjektet, men jeg jaget det og fikk det fullført. Jeg skulle invitere ham til funksjonen. Men før jeg orket, innviet han det på egen hånd, & # 8221; Sa Kolhe.

Kolhe sa også at Sena ofte kritiserte ham og prøvde å sette hindringer i utviklingsarbeid planlagt av ham. & # 8220; Jeg har holdt meg stille de siste to årene. Siden det gjentatte ganger skjedde, trengte jeg å markere det. CM har gitt instruksjoner til Sena for å starte Shiv Sampark Abhiyan for å ta regjeringsinitiativer til folk. Sena kritiserer imidlertid meg og mitt parti i stedet for å samarbeide og styrke MVA, & # 8221; la han til.

Adhalrao-Patil sa at han aldri hadde kritisert den sittende parlamentarikeren. & # 8220; Jeg har ikke kritisert den sittende parlamentarikeren. Andre ledere må ha, & # 8221; la han til.

Adhalrao-Patil sa på spørsmål om hvorfor ledere fra begge partier var i krangel og verbale sammenstøt, og jeg gjør ikke det. Men ja, hvis partiet mitt blir skadet, vil jeg handle og reagere. & # 8221;

Kolhe sa, & # 8220; Adhalrao er seniorleder, og jeg forventer at han vil veilede meg. Jeg leter alltid etter veiledning fra ham. & # 8221; En senior Shiv Sena-leder sa, & # 8220; Også i forrige måned var Sena og NCP i uenighet om et panchayat samiti-valg. Dette er faktisk dårlig omtale for MVA-regjeringen. Adhalrao og Kolhe er intelligente ledere, de burde lappe og jobbe i MVA-regjeringens interesse. & # 8221;

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd