Fira världens ormdag med Razers Sneki Snek Tofflor

0
55

& nbsp;

Razer

Som en observation av World Snake Day, säljer Razer nu ett par $ 50 par tofflor som visar Sneki Snek-maskoten. Razer lovar att plantera 10 träd genom Conservation International för varje par tofflor som det säljer, precis som företaget gör med andra föremål i sin Sneki Snek-samling.

Sneki Snek är en udda liten varelse. Det ritades först av en av Razers designers för sitt barn, men blev snabbt examen till meme-status bland Razer-fans. Därifrån blev Sneki Snek ansiktet på Razers bevarandeinsatser precis som det borde vara.

Medan tofflor för spelare kan verka som ett konstigt föremål är Razer inte främmande för konstighet. Företaget gjorde en brödrost (baserad på ett aprilskämt), gjorde ett par högtalare i form av jetmotorer och utvecklar för närvarande en RBG-ansiktsmask.

Du kan beställa Sneki Snek tofflor nu för $ 50. Razer lovar att plantera 10 träd för varje köp av tofflorna eller något annat föremål i Snek-samlingen för den delen. För att lära dig mer om World Snake Day, kolla in ASP: s webbplats.

Razer Sneki Snek Tofflor

Razer samarbetar med Conservation International för att rädda träd. Företaget säger att för varje försäljning av Sneki Snek-produkter, inklusive dessa tofflor, kommer 10 träd att planteras i Costa Rica, Madagaskar och andra länder.

Handla nu