CUCET for lavere opptak som ikke skal implementeres fra 2021-22-sesjonen: UGC

0
51

Union Education Ministry hadde satt sammen en komité for å undersøke modaliteter for CUCET for opptak til alle lavere kurs ved sentrale universiteter som foreslått under National Education Policy (NEP) 2020. (Representasjonsbilde)

Central Universities Common Entrance Test (CUCET) for lavere opptak vil ikke bli implementert fra den akademiske sesjonen 2021-22 med tanke på koronaviruspandemien, kunngjorde University Grants Commission (UGC) søndag.

Departementet of Education hadde tidligere kunngjort at opptak til universitetene vil være basert på en felles opptaksprøve.

& # 8220; Med tanke på rådende COVID-19-pandemi, kan opptaksprosessen ved sentrale universiteter under akademisk sesjon 2021-22 fortsette i henhold til tidligere praksis. Central Universities Common Entrance Test (CUCET) kan implementeres fra akademisk sesjon 2022-23, & # 8221; UGC twitret.

Union Education Ministry hadde satt sammen en komité for å undersøke modaliteter for CUCET for opptak til alle lavere kurs ved sentrale universiteter som foreslått under National Education Policy (NEP) 2020.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.