Valve's systemen stortten in onder de aanval van pre-orders voor stoomdekken

0
58

Valve heeft zijn nieuwe draagbare spelconsole onthuld: het Steam Deck. ;deze week. De belangstelling ervoor is zo groot dat de servers van Valve meteen overbelast raakten toen het eerder vandaag werd besteld voor pre-order. Gebruikers kregen tijdens het afrekenproces een frustrerende reeks fouten voorgeschoteld.

Fouten varieerden van het generieke en grotendeels nutteloze “Er ging iets mis” op dit woedende bericht dat opdook voor iedereen die steeds op Aankoop probeerde te drukken toen het niet doorging: “Het lijkt erop dat je de afgelopen uren veel aankopen hebt gedaan. Wacht even voordat u het opnieuw probeert.”

Sommige mensen waren niet eens in staat om zo ver te komen en zagen een “Reserveringsservers zijn bezet, probeer het opnieuw” fout op de website van het product. Het reserveringssysteem sloot ook gebruikers uit met ongebruikte of gloednieuwe accounts, mogelijk als een poging om de consoles in handen te krijgen van echte klanten in plaats van scalpers. Maar toch, met meer dan 120 miljoen maandelijkse gebruikers in 2020, is dat veel concurrentie om tegen te gaan.

Natuurlijk gingen mensen naar Twitter om collectief te klagen over hun gebrek aan geluk (of voor de gelukkigen, om te glunderen) en om andere rare fouten te delen waardoor ze niet konden inloggen en, zoals je zou verwachten, om belachelijke memes te delen.

Het Steam Deck is verkrijgbaar in drie opslagcapaciteiten: 64 GB, 256 GB en 512 GB en de prijs begint bij $ 399, hoewel je vandaag maar een vijfje hoeft te ploffen om de jouwe te beveiligen. Als het je lukt om een ​​reservering te maken, houd er dan rekening mee dat de console pas in december wordt verzonden, net op tijd voor de feestdagen.

Als je er een probeert te reserveren, maar fouten ziet, is de sleutel om geduldig te zijn. Er is enorm veel vraag naar het Steam Deck-vooral na Nintendo's matte OLED-onthulling van Switch en het lijkt erop dat Valve enige moeite doet om scalperen te minimaliseren (hoewel, niet schokkend, er al meldingen zijn van het zo op eBay, hoewel niemand nog een fysiek apparaat heeft – PAS OP!). Vernieuw de bestelpagina niet, blijf uw inbox controleren voor een e-mail met de orderbevestiging en houd u eraan! bestellingen komen langzaam maar zeker binnen!

Steam Deck-reserveringen Nu beschikbaar

Valve Steam Deck

Hou je van gamen? Heb je vijf dollar? Reserveer nu je Steam Deck-console op de site van Valve.

Reserveer nu