Spotify-nummers downloaden naar uw Apple Watch

0
62

Met Spotify kun je nummers en podcasts opslaan op je Apple Watch, wat betekent dat je kunt gaan hardlopen zonder uw muziek achter te laten. Vandaag laten we je zien hoe je kunt beginnen met het downloaden van die nummers en podcasts.

Inhoudsopgave

  • Wat je nodig hebt om Spotify-nummers op Apple Watch te downloaden
  • Hoe Spotify op Apple Watch te installeren
  • Spotify-nummers downloaden naar de Apple Watch

Wat je nodig hebt om Spotify-nummers te downloaden op Apple Watch

Voordat u Spotify-nummers en podcasts naar uw Apple Watch kunt downloaden, moeten we eerst controleren of de basis op orde is. Ten eerste is deze functie alleen beschikbaar voor Spotify Premium-abonnees. Als je op het gratis niveau zit, moet je eerst Spotify gaan betalen voordat je nummers offline op je horloge kunt afspelen.

Als je Spotify Premium gebruikt, moet je kan deze functie gebruiken als je een Apple Watch Series 3 of nieuwere modellen van de smartwatch hebt. Qua software is deze functie beschikbaar met watchOS 6 of nieuwere versies, hoewel Spotify aanbeveelt om te updaten naar ten minste watchOS 7.1 voor de beste resultaten.

GERELATEERD: Spotify Free vs. Premium: is het de moeite waard om te upgraden?

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van Spotify op je iPhone en dat je een internetverbinding hebt (wifi of mobiele data).

Advertentie

Met Spotify kun je ongeveer 10 uur downloaden’ aan nummers en podcasts naar uw Apple Watch. Dit aantal is hoger als je horloge meer opslagruimte beschikbaar heeft, aldus Spotify. Er is echter een downloadlimiet van 50 Spotify-nummers per afspeellijst op de Apple Watch.

Als je veel grote afspeellijsten op Spotify hebt, kun je overwegen om kleinere afspeellijsten van elk 50 nummers voor je Apple Watch te maken . Aangezien de Apple Watch geen muziek afspeelt via de luidspreker, moet u niet vergeten een Bluetooth-koptelefoon te gebruiken om nummers af te spelen met het horloge.

GERELATEERD: Hoe Bluetooth-koptelefoons en -luidsprekers gebruiken met Apple Watch (om naar muziek te luisteren)

Nu u alle minimumvereisten kent om Spotify-nummers op Apple Watch te downloaden, laten we eens kijken naar de volgende stappen.

Hoe te Installeer Spotify op Apple Watch

Als u Spotify-nummers op uw Apple Watch wilt downloaden, moet Spotify zowel op uw iPhone als op uw Apple Watch zijn geïnstalleerd. Het is de moeite waard om te onthouden dat de Apple Watch alleen werkt met een iPhone, dus deze functie werkt alleen voor degenen die een iPhone en een Apple Watch hebben.

GERELATEERD: 8 apps die je nodig hebt voor je Apple Watch

Zodra je de Spotify-app op je iPhone hebt geïnstalleerd, moet je ervoor zorgen dat je ingelogd op uw account. Vervolgens kun je snel controleren of de app op de Apple Watch is geïnstalleerd. Open hiervoor de Watch-app op uw iPhone en tik op de “My Watch” tabblad in de onderste balk.

In de “Mijn horloge” tabblad op de Watch-app van uw iPhone, scrol omlaag naar de “Geïnstalleerd op Apple Watch” sectie en kijk of “Spotify” staat in de lijst. Als het in dit gedeelte wordt weergegeven, tikt u op “Spotify.”

Om er zeker van te zijn dat Spotify ook op uw Apple Watch staat, moet u ervoor zorgen dat de “App weergeven op Apple Watch” optie is ingeschakeld.

Advertentie

In het geval dat Spotify niet op de lijst van ’ 8220;Geïnstalleerd op Apple Watch” apps, kunt u naar beneden scrollen naar de “Beschikbare apps” in de Watch-app van je iPhone en zoek naar Spotify. De "beschikbare apps" sectie bevat alle apps die op de Apple Watch kunnen worden geïnstalleerd.

Tik op de “Installeren” knop naast “Spotify” in de “Beschikbare apps” gedeelte van de Watch-app op je iPhone.

Hiermee wordt Spotify op uw Apple Watch geïnstalleerd.

Spotify-nummers en podcasts downloaden naar de Apple Watch

Met Spotify geïnstalleerd op zowel de iPhone als Apple Watch, kunnen we doorgaan met het downloaden van nummers naar het horloge om offline te luisteren. Met Spotify kun je hele afspeellijsten of albums downloaden naar je Apple Watch, maar geen afzonderlijke nummers. U kunt echter wel afzonderlijke podcastafleveringen naar het horloge downloaden en u kunt zelfs Spotify-afspeellijsten maken, speciaal voor uw Apple Watch.

Als u nummers wilt opslaan voor offline luisteren op Spotify, opent u de app op uw iPhone en navigeert u naar het album of de afspeellijst die je nodig hebt. Zodra je dat hebt gedaan, tik je op het pictogram met de drie stippen boven de naam van het eerste nummer in het album of de afspeellijst.

GERELATEERD: Nummers zoeken in een Spotify-afspeellijst

Voor podcasts verschijnt het pictogram met drie stippen onder de beschrijving en duur van elke aflevering. Om een ​​podcast te downloaden, kun je de aflevering vinden die je wilt opslaan en op het pictogram met de drie stippen tikken.

Als u op het pictogram met de drie stippen voor een album, afspeellijst of podcast tikt, wordt een menu met verschillende opties geopend. Selecteer “Download naar Apple Watch” om te beginnen met het opslaan van nummers of podcasts voor offline luisteren.

Helaas is er geen voortgangsbalk voor Apple Watch-downloads in de iPhone-app van Spotify. Om te zien of je download is voltooid, open je de Spotify-app op Apple Watch en veeg je naar links totdat je op de 'Recently Played'-app staat. scherm.

Op de “Recent gespeeld” pagina in de Apple Watch-app van Spotify, blader omhoog totdat u de “Downloads” knop. Tik op “Downloads” om te controleren welke nummers of podcasts zijn gedownload.

De downloadwachtrij is vrij eenvoudig in de Apple Watch-app van Spotify. U ziet het woord 'Downloaden'. onder alle bestanden die van uw iPhone worden gedownload. Houd er rekening mee dat aangezien deze overdracht van de iPhone naar Apple Watch plaatsvindt via Bluetooth, het langer dan normaal zal duren om de download te voltooien.

Op de “Downloads” pagina in Spotify voor Apple Watch, tik je op “Downloads bewerken” om te stoppen met het downloaden van items in de wachtrij of om een ​​gedownload bestand van uw Apple Watch te verwijderen. Dit toont een andere pagina met de lijst met gedownloade bestanden.

Selecteer de afspeellijst of podcast die u wilt verwijderen en tik vervolgens op “ Verwijderen” op de pagina Downloads.

Als alternatief kunt u bestanden verwijderen gedownload naar Apple Watch vanuit de iPhone-app van Spotify. Open het gedownloade album of de afspeellijst in de iPhone-app van Spotify en tik op het pictogram met de drie stippen boven het eerste nummer.

Advertentie

Voor podcasts wordt dit pictogram met drie stippen weergegeven naast de aflevering die je hebt gedownload naar de Apple Watch.

Nadat je op het pictogram met de drie stippen hebt getikt, selecteer je 'Verwijderen van Apple Watch'. om het gedownloade bestand te verwijderen.

Wanneer uw nummers zijn gedownload op Spotify kun je je telefoon achterlaten, je koptelefoon aansluiten en genieten van de muziek. Veel plezier!

LEES VOLGENDE

  • › Hoe Facebook-berichten te archiveren (zonder ze te verwijderen)
  • › Hoe maak je een scrollende screenshot op Android
  • › Hoe u Alexa de dagen tot uw evenement kunt laten tellen
  • › Het toetsenbord wijzigen op een Amazon Fire-tablet
  • › Hoe u spaties of fouten in Google Spreadsheets markeert