Gujarat: To holdt for å prøve å selge ‘løvenegler’

0
61

De to siktede er blitt identifisert som Ravi Kashyap (30) og Tanmay Punj (23), begge innbyggere i Mehsana.

I følge en tip-off, arresterte skogtjenestemenn i Mehsana distrikt to personer i henhold til bestemmelsene i Wildlife Protection Act for å prøve å selge “løvenegler”. Etter arrestasjonen av de to, har en domstol sendt dem til domstol forvaring etter å ha avvist deres kausjonsansøkninger, på fredag. Med dette planlegger skogens tjenestemenn også å sende neglene til rettsmedisinsk laboratorium for å finne ut om de er ekte eller falske.

De to siktede er blitt identifisert som Ravi Kashyap (30) og Tanmay Punj. (23), begge innbyggere i Mehsana.

I henhold til Range Forest Officer V K Chaudhary, som er etterforskningsoffiser i saken, hadde de fått et tips om at Kashyap prøvde å selge tre løvespiker i Mehsana by. Etter at han hadde lagt en felle, ble Kashyap arrestert på ny med tre løver, 14. juli. Under avhør avslørte Kashyap også at han fikk neglene fra Punj. Deretter ble Punj også arrestert, og skogansvarlige fikk igjen en spiker fra ham.

Chaudhary sa at en domstol på fredag ​​avviste kausjonsapplikasjonene til de to siktede, hvoretter de ble sendt til Mehsana-fengsel under rettslig varetekt. Han la til at de fire neglene vil bli sendt til FSL for vitenskapelig å fastslå om de er ekte eller falske.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd