De beste Reddit-appene for Windows og Mac

0
62

Den enkleste måten å bruke Reddit er på det offisielle nettstedet. Jada, det blir jobben gjort & # 8212; du kan bla gjennom Reddit online. Samtidig ser Reddit-nettstedet ganske utdatert ut, og brukergrensesnittet er ikke det mest brukervennlige.

Enten du leter etter mer funksjonalitet, ekstra funksjoner eller rett og slett et bedre utseende, kan du prøve å bruke en av Reddit-klientene i stedet. Her er noen av de beste Reddit-appene for Windows og Mac som vil forbedre brukeropplevelsen din på Reddit.

Innholdsfortegnelse

De beste Reddit-appene for Windows

Microsoft Store tilbyr rikelig med Reddit-apper som du kan prøve. Hvis du ikke vil kaste bort tiden din på å prøve dusinvis av dem før du finner den du liker, sjekk ut appene fra listen vår først, da de er de høyest rangerte.

1. Baconit & # 8211; Den mest populære

Baconit er sannsynligvis den mest populære Reddit-klienten for Windows. Det er mye å elske med det. Baconit har et dynamisk og moderne utseende og leveres med alle funksjonene som er tilgjengelige på Reddit online. & Nbsp;

Mens nettversjonen kan fungere bedre enn denne klienten, er Baconit mye mer brukervennlig enn nettversjonen av Reddit. Dette gjør Baconit egnet selv for komplette brukere av Reddit. Du kan til og med bruke Baconit anonymt hvis du bare vil bla gjennom Reddit. & Nbsp;

Baconit er gratis og tilgjengelig for alle Windows-enheter.

2. Les & # 8211; Best for tilpasningsalternativer

Readit er en annen Reddit-app som mange brukere foretrekker fremfor nettalternativet. Readit har et elegant grensesnitt og et tema som du kan tilpasse for å få Reddit-klienten til å se ut som du vil. & Nbsp;

# 8217; s. med alle funksjonene du forventer av en Reddit-klient. I tillegg støtter Readit Reddit Gold, toast-varsler, sekundære fliser, og har fullstendig markdown-støtte. Appen er gratis og tilgjengelig på alle Windows-enheter. Du kan laste den ned fra Microsoft Store.

3. Legere for Reddit & # 8211; Best for Unique Features

Legere for Reddit er en Reddit-klient du bør prøve hvis du leter etter en Reddit-app som har alle mulige ekstrafunksjoner. Funksjonene denne appen kommer med inkluderer støtte for flere kontoer, avanserte Reddit-søkealternativer, bakgrunnsvarsler, YouTube-videoer og Imgur-albumintegrasjoner, støtte for subreddits-sidefeltet, multireddits og en komplett markdown-editor med direkte forhåndsvisning. & Nbsp;

Appen er helt gratis uten annonser eller betalte premiumfunksjoner. Det er en stasjonær og en mobilversjon, begge tilgjengelig for nedlasting fra App Store. & Nbsp;

2. Uforio & # 8211; Best for organisering av Reddit-feed

Uforio er en Reddit-klient for Mac som tar ideen om å organisere Reddit-feeden din til neste nivå. Alle innlegg er nå organisert i kategorier etter type & # 8211; mediefiler, lenker, GIF, tekst & # 8211; som gjør det lettere å søke etter en bestemt video eller et bilde. & nbsp;

søk på Uforio inkluderer en brukervennlig liste over redigeringer, en favorittlinje, fargede nivåer av kommentarer og mer. Uforios minimalistiske grensesnitt tjener også samme formål & # 8211; ingenting kan distrahere deg fra å finne informasjonen du kom på Reddit for. & nbsp;

Uforio tilbyr også et moderne design og et fangstsystem som gir rask surfing på Reddit. Appen er gratis og for øyeblikket kun tilgjengelig på Mac. Du kan prøve en webversjon av Uforio før du laster ned og installerer appen på datamaskinen din. & Nbsp;

3. Yack! & # 8211; Beste alt-i-ett-løsningen

Yack er en stasjonær app for Mac som lar deg bla gjennom sosiale plattformer som Reddit, YouTube, Hacker News og andre & # 8211; alt fra samme app. Selv om Yack ikke er en eneste Reddit-klient, laget den likevel listen vår som en app som kan forbedre nettleseropplevelsen din.

Yack er en lett Reddit-app som er tydelig designet med tanke på ytelse og hastighet. Når du surfer på Reddit ved hjelp av Yack, vil du ikke merke noen forskjell i hastighet sammenlignet med å surfe på Reddit online. Den største fordelen med Yack er imidlertid at det er en virkelig alt-i-ett-app. Du kan se og administrere alle trådene, underredisjonene, innleggene og kommentarene dine & # 8211; alt i ett grensesnitt uten å måtte bytte fra fane til fane. & nbsp;

Yack er gratis og er eksklusivt tilgjengelig for Mac-brukere å laste ned fra App Store. Appen inneholder ikke annonser. & Nbsp;

Når vanlig reddit ikke er nok

Hvis du liker innholdet som Reddit gir men ikke godkjenner grensesnittet til nettstedet. Bruk av en av Reddit-klientene kan hjelpe deg med å løse problemet. Men hvis du føler at god gammel Reddit bare ikke gjør det lenger for deg, kan du prøve en alternativ måte å utforske nettet på. Det er rikelig med innhold på internett for å holde deg underholdt og opptatt.

Hvilken Reddit-app bruker du til å bla gjennom Reddit fra datamaskinen din? Glemte vi å ta det med på listen vår? Del din erfaring med Reddit-klienter i kommentarfeltet nedenfor. & Nbsp;