De 7 beste appene som hjelper deg med å studere bedre

0
62

Å prøve å få ny informasjon til å holde fast kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du prøver å stappe før en eksamen eller en quiz. Eller kanskje du drøyer med å studere og bare ikke får tankene dine til å fokusere på innholdet. Hvis alt du gjør selv er å lese fra lærebøker, ta notater og lage sporadisk flashkort, kan du dra nytte av å endre opp din vanlige studierutine.

Selv om du kanskje prøver å unngå det mens du studerer, kan smarttelefonen din være nyttig hvis du bruker noen apper som er designet for å hjelpe deg med å studere bedre. Disse appene lar deg lære mer, hjelpe deg med utfordrende innhold og holde deg fokusert. & Nbsp;

Innholdsfortegnelse

Quizlet

Å lage flashcards selv kan være kjedelig, selv om det er en fin måte å studere på. Quizlet kan hjelpe deg med denne oppgaven ved å lage & nbsp; prosessen med å skrive flashcards raskere og gi deg flere måter å studere med dem på. Du kan for eksempel matche vilkår, skrive svarene eller til og med gjøre en mock-test med flashcards du har opprettet. & Nbsp;

Hvis du ikke har tid til å lage flashcards, kan du også prøv å søke i databasen med andre brukeropprettede flashkort. Mange lærere lager dem, så du kan definitivt finne relevante å bruke. & Nbsp;

< Høydepunkter :

 • Sorter flashcards etter klasse og filer
 • Opprett raskt dine egne flashcard-sett
 • Flere måter å bruke flashcards på
 • Hundrevis av brukerlagde sett er tilgjengelige & nbsp;

< p> Last ned: Quizlet for iOS og Android

2. Khan Academy

Khan Academy startet med videoer som hjalp studentene til å lære matte, og det ble ekstremt godt mottatt fordi det var lett å forstå. I dag kan Khan Academy skryte av hundrevis av videoer nå, som ikke bare spenner over matematikkrelaterte emner, men andre som Art & amp; Humaniora, økonomi og til og med livsferdigheter. & Nbsp;

I tillegg til selve videoene, har appen for å hjelpe deg å studere også quizzer etter leksjonene for å hjelpe deg med å beholde kunnskap og diskusjonsdeler hvis du trenger ytterligere hjelp. Khan Academy er et velprøvd og sant program for mange studenter for å forstå begreper og få deg gjennom vanskelige lekser eller testproblemer. Selve appen er veldig godt laget og organisert slik at du kan studere med mindre problemer. & Nbsp;

 • Forklarer begreper veldig bra
 • Hundrevis av videoer er tilgjengelige
 • Uklare videoer for å holde deg fokusert på innhold
 • Tilbyr spørrekonkurranser for å teste kunnskapen din & nbsp;

Last ned: Khan Academy for iOS og Android

3. Sokratisk av Google

Står du fast på et vanskelig leksespørsmål? Sokratisk ble laget akkurat for denne situasjonen. Det fører deg gjennom et spørsmål når du kanskje ikke har noen der for å hjelpe. Du kan skanne et spørsmål direkte fra en oppgave, og appen søker i Google for å finne de mest relevante svarene. & Nbsp;

Etter at du har skannet et spørsmål, vil Socratic gi deg et topp svar, og deretter under det, vil du finne enda mer innhold som hjelper deg med å forstå det, for eksempel Explainers, Q & amp; A, eksempelproblemer fra YouTube og flere svar funnet online . & nbsp;

Du kan også finne ressurser på bestemte emner ved å bla nedover gjennom de forskjellige emnene. Uansett hva du trenger for å studere eller lekser du trenger å fullføre, vil du sannsynligvis finne svar med denne appen. & Nbsp;

< Høydepunkter :

 • Tilbyr flere ressurser for spørsmål
 • Skanner problemene dine direkte fra oppgavene dine
 • Finner videoer for å forklare problemer
 • Enkel å bruke

Last ned: Sokratisk for iOS og Android

4. Study Bunny

Å ha en studiekamerat er en fin måte å holde ansvar, men noen ganger er det ikke alltid mulig, selv om du bruker verktøy som Zoom for å studere med andre. Study Bunny-appen er imidlertid en flott erstatning for å hjelpe deg å holde fokus og gjøre studietimene morsommere.

Du kan stille inn en tidtaker for hvor lenge du vil fokusere på å studere, og etter hver økt får du noen mynter i retur. Du kan bruke disse myntene til å kjøpe statister til kaninen din, for eksempel klær eller bakgrunner. Det er mange andre funksjoner i appen, som lenker for å studere musikk, sjekklister og flashkort. & Nbsp;

Du kan også få tilgang til en graf som sporer studievaner gjennom måneden, som hvor lenge eller ofte du holder fokus. Study Bunny er en unik app som hjelper deg med å motivere deg til å studere.

< Høydepunkter :

 • Moro å bruke
 • < li>Timer hjelper med å holde fokus

 • Mange funksjoner som hjelper deg å studere
 • Holder oversikt over studievanene dine

Last ned: Study Bunny for iOS og Android

5. Chegg Study

Chegg Study har mange ressurser tilgjengelig for studenter for å hjelpe deg med oppgaver, kompliserte konsepter eller bare studere generelt. Med denne appen kan du skrive inn eller skanne spørsmål og få svar umiddelbart. & Nbsp;

Du kan også lage flashcards i appen eller søke etter sett som andre har laget. Denne appen er flott hvis du sitter fast i noen problematiske lekser og trenger raskt forklaringer på spørsmål. Chegg Study er enkel og enkel å bruke, så den forstyrrer ikke studietimene. & Nbsp;

For å bruke alle funksjonene i appen kan du abonnere for $ 14,99 i måneden. & Nbsp;

< Høydepunkter :

 • Få hjelp fra eksperter
 • Skann problemer direkte fra oppgaver
 • Lag flashcards

Last ned: Chegg Study for iOS og Android

6. Krasjkurs

Crash Course-videoer er svært populære informasjonsvideoer som dekker alt fra kjemi til filosofi. Hank Green var opprinnelig vert for kurs i kurs, men du vil også finne mange andre lærere i disse videoene. Videoene ble favorittene til elevene på grunn av deres raske og morsomme stil, mens de fremdeles gir deg meningsfull innsikt i hva du lærer. & Nbsp;

Crash Course er utmerket for å få et større bilde av begreper du kanskje har problemer med å forstå, og de forklarer ting på måter som er enkle å forstå. I appen kan du laste ned kurs, slik at de alltid er tilgjengelige for deg, og alle videoene er gratis. Noen kurs kommer også med flashkort som hjelper deg å huske informasjon fra videoene.

 • Fokus, slapp av, sov, og meditere kategorier for musikktyper
 • Timer for å hjelpe deg med å spore fokuset ditt
 • Velg intensitetsnivået til musikken
 • Filtrer musikk etter sjanger

Last ned: Brain.fm for iOS og Android