Assam-bestuursexamens 2021: definitieve beslissing over HSLC, HS-examens op 18 juni

0
48

Definitieve beslissing over HSLC-, High Madrassa- en HS-examens zal op 18 juni worden genomen. (Representatieve afbeelding)

Assam Chief Minister Himanta Biswa Sarma zei woensdag dat de definitieve beslissing op staatsbestuursexamens voor klassen 10 en 12 zullen op 18 juni worden afgelegd. Eerder had de CM gezegd dat de bestuursexamens vanaf 15 juli zullen worden gehouden, als het COVID-19-positiviteitspercentage onder de twee procent daalt.

< p>Verschillende staten hebben hun bestuursexamens geannuleerd tijdens de Covid-19-pandemie nadat de Centrale Raad van Secundair Onderwijs (CBSE) had besloten het examen van klas 12 niet te houden.

Lees | CBSE Class 12: Studenten kunnen worden gemarkeerd op pre-Boards, Class 11 en 10 resultaten

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“Definitieve beslissing met betrekking tot HSLC, High Madrassa en HS eindexamens zal op 18 juni worden genomen in een vergadering tussen Edu Dept & verschillende andere belanghebbenden”, tweette de CM. Hij zei verder dat het door het kabinet werd aanbevolen om de examens niet toe te staan ​​vanwege de heersende COVID-19-pandemie.

Ondertussen verplaatste een groep studenten in Assam maandag het Hooggerechtshof om instructies te vragen om klas 10 en 12 te annuleren staatsexamens, die naar verwachting in de eerste week van augustus zullen worden gehouden.

Het eindexamen van de middelbare school voor klas 10, gehouden door de raad van secundair onderwijs, Assam, en het eindexamen van klas 12, afgenomen door de Assam Higher Secondary Education Council, zouden in mei beginnen. De examens zijn uitgesteld vanwege het uitbreken van de tweede golf van COVID-19.

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor al het laatste onderwijsnieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd