VITEEE 2021-resultat kunngjort, rådgivningsdatoer utgitt

0
51

VIT hadde bestemt seg for å holde omprøve for de som ikke kunne delta på den første eksamen på grunn av tekniske problemer, 10. juni 2021. (Representasjonsbilde/gettyimages.in)

Vellore Institute of Technology (VIT) har kunngjort VITEEE 2021-resultat på vit.ac.in. Resultatet er kunngjort for den eksterne proktortesten som ble avholdt 28., 29. og 31. mai og 10. juni 2021. Resultatet for VITEEE er kunngjort som et rangkort, der den rang som er sikret av kandidatene er nevnt. Valgarkivprosess for kurs og campus har også startet.

Resultatet av VITEEE 2021 er kun kunngjort online, og trinn for å kontrollere det er som følger:

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet og finn lenken for resultatet.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 2: Logg inn på neste side ved å skrive inn applikasjonsnummer og passord.

Trinn 3: Klikk deretter på påloggingsknappen.

Trinn 4: Sjekk resultatet fra dashbordet.

Kandidater som ikke vil vente på JEE Main 2021 og har som mål å ta opptak i VITEEE, må holde resultatet sitt trygt. Resultatet av VITEEE 2021 er et viktig dokument, og det er nødvendig under veiledningen, samt endelig opptak. Derfor må kandidater laste ned og lagre det riktig.

Sammen med kunngjøringen av resultatet, har VIT også startet rådgivningsprosessen. Rådgivningen for VITEEE holdes også online. For opptak har VIT universitet åpnet enveisrådgivning for VIT Vellore, Chennai, Amaravathi og Bhopal. For å delta i veiledningen, etter å ha sjekket resultatet, må kandidatene lese veiledningsinstruksjonene og deretter velge valg av foretrukket kurs og campus.

Basert på valgene som kandidatene har gitt, plasser i et kurs og rangering i eksamen, blir setetildeling gjort. Rangering i VITEEE er utarbeidet på grunnlag av poengsummen i eksamen. Poengene beregnes ut fra merkingsskjemaet, som er pluss 1 for riktig svar og minus 1 for feil svar. Jo mer antall riktige svar, desto mer blir poengsummen, og jo høyere skal rangeringen i eksamen være.

I år har VIT avskåret studentene som har prøvd å jukse ved å sende skjermbilder på de sosiale mediegruppene; henvist til bøker under eksamen; tillot enhver ekstra person å være til stede i rommet der de tok eksamen; og gjorde juks via lyd eller annet elektronisk medium, etc. Studenter som var involvert i slike aktiviteter har ikke kvalifisert seg til eksamen.

VIT ble etablert i 1984 som en selvfinansierende institusjon kalt Vellore Engineering College. Union Ministry of Human Resources Development tildelte universitetsstatus til Vellore Engineering College i 2001. VIT Vellore og Chennai rangerte blant de 20 beste universitetene i India på NIRF-rangering og 15. rangering i ingeniørkategorien. Vellore Institute of Technology er anerkjent som en Institution of Eminence av regjeringen i India.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd