VITEEE 2021-resultaat aangekondigd, counselingdata vrijgegeven

0
83

VIT had besloten om op 10 juni 2021 een herexamen te houden voor degenen die het eerste examen niet konden bijwonen vanwege technische problemen. (Representatieve afbeelding/gettyimages.in)

Vellore Institute of Technology (VIT) heeft het VITEEE 2021-resultaat aangekondigd op vit.ac.in. De uitslag van de proctortest op afstand die gehouden wordt op 28, 29 en 31 mei en 10 juni 2021 is bekend gemaakt. De uitslag voor VITEEE is bekend gemaakt als een rangkaart, waarop de door de kandidaten behaalde rang wordt vermeld. Het proces voor het indienen van de keuze voor cursus en campus is ook gestart.

Het resultaat van VITEEE 2021 is alleen online aangekondigd en de stappen om het te controleren zijn als volgt:

Stap 1: Bezoek de officiële website en zoek de link voor het resultaat.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Stap 2: Log op de volgende pagina in door het applicatienummer en wachtwoord in te voeren.

Stap 3: Klik vervolgens op de login-knop.

Stap 4: Controleer het resultaat op het dashboard.

Kandidaten die niet willen wachten op JEE Main 2021 en streven naar toelating tot VITEEE, moeten hun resultaat veilig houden. Het resultaat van VITEEE 2021 is een belangrijk document en is nodig tijdens de begeleiding en de definitieve opname. Daarom moeten kandidaten het op de juiste manier downloaden en opslaan.

Samen met de bekendmaking van de uitslag is VIT ook het begeleidingstraject gestart. De counseling voor VITEEE vindt ook online plaats. Voor toelatingen heeft de VIT-universiteit een enkelvoudige counseling geopend voor VIT Vellore, Chennai, Amaravathi en Bhopal. Om aan de counseling deel te nemen, moeten kandidaten, na het resultaat te hebben gecontroleerd, de counseling-instructies lezen en vervolgens de keuze van de gewenste cursus en campus geven.

Op basis van de door de kandidaten ingediende keuzes, plaatsen in een cursus en rangorde in het examen, wordt de stoeltoewijzing gedaan. Rang in VITEEE is opgesteld op basis van de score op het examen. De scores worden berekend op basis van het puntenschema, dat is plus 1 voor een goed antwoord en min 1 voor een fout antwoord. Hoe meer juiste antwoorden, hoe hoger de score en hoe hoger de rangorde in het examen.

Dit jaar heeft VIT de studenten uitgesloten die hebben geprobeerd vals te spelen door screenshots te sturen op de sociale mediagroepen; verwezen naar boeken tijdens het examen; eventuele extra persoon aanwezig te laten zijn in de ruimte waarin hij/zij het examen aflegde; en spieken via audio of een ander elektronisch medium, enz. Studenten die bij dergelijke activiteiten betrokken waren, hebben het examen niet gehaald.

VIT werd in 1984 opgericht als een zelffinancierende instelling genaamd Vellore Engineering College. Het ministerie van Human Resources Development van de Unie verleende in 2001 de status van universiteit aan Vellore Engineering College. VIT Vellore en Chennai behoorden tot de top 20 van universiteiten in India in NIRF-ranglijst en 15e rang in de categorie techniek. Vellore Institute of Technology wordt erkend als een Institution of Eminence door de regering van India.

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor al het laatste onderwijsnieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd