P Kesavadev Awards 2021: Journalist Thomas Jacob og Dr. Shashank R Joshi ble kåret til vinnere

0
58

Journalist Thomas Jacob og Padma Shri Dr. Shashank R Joshi.

Veteranjournalisten Thomas Jacob og Padma Shri Dr. Shashank R Joshi fikk de 17. P Kesavadev Awards, innstiftet av P Kesavadev Trust.

Mens Jacob ble valgt til Kesavadev Literary Award, vant Dr. Joshi Diabscreen Kerala Kesavadev-prisen for sin konsekvente innsats for å formidle folkehelseopplæring, spesielt under pandemien.

Prisene, oppkalt etter den anerkjente malaysiske forfatteren P Kesavadev, deles ut til to verdige personligheter hvert år, som har bevist at de er dyktige innen litteratur og folkehelse. Mens Kesavadev Literary Award er for fremragende litteraturfelt, er Diabscreen Kerala Kesavadev Award for en persons ærlige og vedvarende innsats innen folkehelseutdanning.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

I 2017 hadde Jacob trukket seg som redaksjonell direktør for Malayala Manorama etter flere tiårs tjeneste innen journalistikk. Han hadde også tjent som tidligere president for Kerala Press Academy, hans dedikerte innslag & # 8216; Kathakoottu & # 8217; skrevet i Manorama Weekly ble mye lest. & # 8216; Kathavaseshan & # 8217; er fortsatt et av de litterære bidragene til Jacob.

Han har også blitt hedret som en stor personlighet av Thompson Foundation of Britain. Blant de prestisjetunge utmerkelsene han vant for sine arbeider innen litteraturområdet, er Swadeshabhimani, Kesari Award, K Balakrishnan Award, CH Muhammad Koya Award, K Vijayaraghavan Award og Dr. MV Pylee Award.

Dr. Joshi, som kommer fra Mumbai, er medlem av Maharashtra's Covid Task Force og nylig omtalt i statsminister Narendra Modis & # 8216; Mann Ki Baat & # 8217; radioprogram. En viktig meningsleder og en produktiv forfatter av artikler om diabetologi og endokrinologi, Dr. Joshi har gitt ut totalt 18 bøker og monogrammer og over 600 forskningspublikasjoner. Hans mange intervjuer på TV, YouTube og andre sosiale medieplattformer har blitt regnet for å fremme pasientopplæring positivt og effektivt. Han har også spilt en nøkkelrolle i Mumbai-modellen for omsorg og hans arbeid i urbane slumområder, inkludert Dharavi, for å bekjempe Covid var prisverdig.

De prestisjetunge P Kesavadev Awards har en pengepremie på Rs 50.000, en sitering og en skulptur av BD Dathan. Prisen vil bli delt ut på et virtuelt arrangement 18. juni, kunngjorde komiteen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de nyeste India News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd