IGNOU begint toelatingen voor online cursussen op afstand voor de sessie van juli 2021

0
52

De laatste aanvraagdatum voor alle programma's is 15 juli. Bestand.

Indira Gandhi National Open University IGNOU) is begonnen met de toelatingscyclus van juli 2021 voor programma's die worden aangeboden via de open en afstandsmodus (ODL) en programma's die worden aangeboden via de online modus. De geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden via het online toelatingsportaal voor OAO-programma's: ignouadmission.samarth.edu.in. De laatste aanvraagdatum voor alle programma's is 15 juli.

De nieuwe aanvrager moet een nieuwe registratie maken en alle details indienen en het programma kiezen dat hij/zij wil volgen. De aanvrager dient bij het indienen van de aanvraag de instructies aandachtig te lezen.

 Lees | IGNOU lanceert online diplomabeheersysteem voor studenten

De universiteit biedt meer dan 200 programma's in verschillende disciplines, de programma's omvatten een masterdiploma, een bachelordiploma, een PG-diploma en -diploma, een PG-certificaat en certificaatprogramma's, evenals programma's voor waardering/bewustzijn. Kandidaten die zich willen aanmelden voor de online programma's kunnen zich aanmelden via de link: iop.ignouonline.ac.in.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

IGNOU biedt 16 online programma's, waaronder masters en bachelors, naast diploma- en certificaatprogramma's. De online modus maakt gebruik van een vierkwadrantenbenadering waarbij een leraar elke leerling kan begeleiden en video's en bijbehorend leesmateriaal per studiepunt bevat, waardoor het rijk en gemakkelijk te begrijpen is. De leerling krijgt ook 24×7 online ondersteuning tijdens het leerproces.

Ondertussen, later verschillende klachten van studenten uit het hele land over een nep WhatsApp-bericht dat verwarring veroorzaakte over de deadlines voor het indienen van opdrachten voor eindexamens (TEE), kondigden de autoriteiten van de Indira Gandhi National Open University (IGNOU) officieel een verlenging aan van de deadline voor het project en opdrachtinzendingen tot 15 juni.

📣 De Indian Express is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor al het laatste onderwijsnieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd