Hur man tittar på “Fast and Furious” -franchisen

0
47
Steve Lagreca/Shutterstock.com

Från sin ödmjuka början har The Fast and the Furious blivit en av de mest framgångsrika franchisen i Hollywood och levererar bilbaserad action i allt större skala. Så här kan du strömma serien Fast and Furious innan du tittar på F9: The Fast Saga.

Var kan man titta på den snabba och rasande franchisen

 • The Fast and the Furious
 • 2 Fast 2 Furious
 • The Fast and the Furious: Tokyo Drift
 • Fast & amp; Rasande
 • Fast Five
 • Snabb & amp; Furious 6
 • Furious 7
 • The Furious of the Furious
 • Snabb & amp; Furious Presents: Hobbs & amp; Shaw
 • Snabb & amp; Furious Spy Racers

RELATERAD: De 10 bästa filmerna på Netflix

The Fast and the Furious

Det är svårt att tro att denna monumentala action-franchise började som ett drama på gatunivå om biltävlingsstjuvar som ökar elektroniken. Seriens stamgäster Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster och Michelle Rodriguez spelar en roll i den här filmen om LAPD-officer Brian O & # 8217; Conner (Walker) som går undercover för att stoppa underjordiska besättningen som drivs av Dominic Toretto (Diesel).

< p> The Fast and the Furious strömmar på HBO Max ($ 9,99 + per månad).

Titta på HBO Max

2 Fast 2 Furious

Diesel gick bort från franchisen för den här absurt titeln uppföljaren, som fokuserar på Walker's Brian när han går till Miami. Där samarbetar han med sin barndomsvän Roman Pearce (Tyrese Gibson) för att ta ner en lokal drogherre och rensa båda sina kriminella register. Naturligtvis finns det fortfarande massor av olaglig street racing, värd av Brian kompis Tej Parker (Chris & # 8220; Ludacris & # 8221; Bridges).

2 Fast 2 Furious är streaming på HBO Max ($ 9,99 + per månad).

Titta på HBO Max

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Med alla tidigare stjärnor borta börjar den tredje filmen i grunden om, med fokus på en amerikansk tonåring (Lucas Black) som blir involverad i drift-racing scenen i Tokyo. Men detta till synes orelaterade inträde introducerar franchise-stödjaren Sung Kang som racer Han Lue och tar in regissören Justin Lin och manusförfattaren Chris Morgan, som skulle bli franchisens främsta kreativa röster.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift är tillgängligt för digitalt köp ($ 9,99 +) och uthyrning ($ 3,99) från Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra tjänster.

Titta på Amazon Watch på iTunes Watch på Google Play Titta på Vudu

Snabb & amp; Rasande

Originalstjärnorna Diesel, Walker, Brewster och Rodriguez återvänder i en film som båda ger serien tillbaka till sina rötter och sätter upp den för en framtid med större och större actionspektakel. Dominic och Brian är fortfarande på motsatta sidor av lagen, men samarbetar motvilligt för att ta ner en narkotikaknopp som är ansvarig för den uppenbara döden hos Dominics flickvän Letty (Rodriguez).

Snabb & amp; Furious är tillgängligt för digitalt köp ($ 9,99 +) och uthyrning ($ 3,99) från Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra tjänster.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

Fast Five

Filmen som verkligen lanserade franchisen i ett globalt fenomen, Fast Five samlar karaktärer från alla fyra tidigare filmer för en episk heist i Rio de Janeiro. Dwayne Johnson ansluter sig till franchisen som Luke Hobbs, en federal agent som spårar Dominic och hans besättning, som naturligtvis så småningom kommer att bli en motvillig allierad (som alla andra Dominic möter).

Fast Five strömmar på Peacock ($ 4,99 + per månad efter en sju dagars gratis provperiod, eller gratis med annonser).

Titta på Peacock

Snabb & amp; Rasande 6

Vid denna tidpunkt är serien i full-up blockbuster action-läge, och det råkar bara involvera bilar. Hobbs rekryterar Dominic och hans besättning för att ta ner en kriminell organisation som drivs av den hänsynslösa Owen Shaw (Luke Evans), och Dominic upptäcker att Letty fortfarande lever och arbetar för fienden. Dessutom tävlar besättningens bilar med ett jetflygplan och lyckas fånga det.

Snabb & amp; Furious 6 strömmar på Peacock (4,99 USD + per månad efter en sju dagars gratis provperiod).

Titta på Peacock

Furious 7

Jason Statham gör sin fulla debut som Deckard Shaw, bror till Owen Shaw, som är ute efter hämnd mot Dominic och hans besättning. Kurt Russell debuterar också som den mystiska Mr. Nobody, som hjälper besättningen med Shaw i utbyte mot deras hjälp med ett omfattande hemligt uppdrag. Walker, som dog 2013, sätter sitt sista framträdande som Brian, som får ett kär farväl när han kör iväg till solnedgången.

Furious 7 är tillgänglig för digitalt köp ($ 9,99 +) och uthyrning ($ 3,99 ) från Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra tjänster.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

The Fate of the Furious

Dominic själv blir skurken för en del av denna del, manipulerad av terroristhacker känd som Cipher (Charlize Theron). Hobbs samarbetar motvilligt med Deckard Shaw för att spåra Dominic, medan Dominics eget besättning försöker ta reda på varför han förrådde dem och föra honom tillbaka till sidan av de (relativt) goda killarna. Besättningens bilar tävlar med en kärnkraftsubåt.

Fate of the Furious är tillgänglig för digitalt köp ($ 9,99 +) och uthyrning ($ 3,99) från Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra tjänster.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

Snabb & amp; Furious Presents: Hobbs & amp; Shaw

Tack vare kemin mellan Johnson och Statham i The Fate of the Furious får deras karaktärer sin egen spin-off, som valvar franchisen till sfären av sci-fi-action. Idris Elba spelar en skurk som i huvudsak är övermänsklig tack vare cybernetiska förbättringar. Han hotar att släppa loss ett dödligt virus på världen och använder Deckard Shaws syster Hattie (Vanessa Kirby) som sin bonde.

Snabb & amp; Furious Presents: Hobbs & amp; Shaw strömmar på HBO Max ($ 9,99 + per månad).

Titta på HBO Max

Snabb & amp; Furious Spy Racers

Denna animerade serie ger en mer barnvänlig version av den ofta våldsamma serien, med Dominic & # 8217; s tidigare omnämnda kusin Tony Toretto (röstad av Tyler Posey) som huvudpersonen. Tony har sitt eget besättning, som rekryteras av regeringsagenten fru Nowhere (röstad av Renée Elise Goldsberry) för att utföra bilrelaterade uppdrag.

Säsong 1-4 i Fast & amp; Furious Spy Racers strömmar på Netflix ($ 8,99 + per månad).

Titta på Netflix

RELATERAD: De 10 bästa TV-programmen på Netflix

LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; När stänger amerikanska operatörer sina 3G-nätverk?
 • & rsaquo; Så här använder du flödet i Microsoft OneNote
 • & rsaquo; Så här fäster du en Tweet på Twitter
 • & rsaquo; Så här ansluter du en PS5-kontroller till en iPhone eller iPad
 • & rsaquo; Varför & # 8220; hackare & # 8221; och & # 8220; hackar & # 8221; Är inte alltid dåligt