Hoppa över ringljuset, Razers Kiyo-webbkamera är 25 $ rabatt på Amazon

0
47
Razer

Utan bra belysning kan du inte ha ett bra videoflöde. Men att ställa in en fullstor ringlampa för ett videosamtal är inte alltid värt besväret. Lösningen? En Razer Kiyo-webbkamera med inbyggd, justerbar ringlampa. Nu är det dags att beställa en rabatterad Razer Kiyo för 75 $ på Amazon, Best Buy eller Walmart, det är 25 $ rabatt på detaljhandelspriset.

Razer släppte Kiyo-webbkameran för flera år sedan som en högkvalitativ kamera- och belysningslösning för livestreamers. Sedan dess har det vunnit popularitet bland avlägsna arbetare som vill se bra ut i sina videomöten eller konferenser utan att använda besvärliga, fullstora ringsignaler.

Razer Kiyo tar 1080p-video vid 30FPS, eller om du inte har något emot att skära upplösningen, 720p vid 60FPS. Medan dessa inte är precis banbrytande specifikationer 2021, överträffar Razer Kiyo de flesta inbyggda webbkameror för bärbara datorer och står upp mot andra produkter till sitt pris (särskilt i rum med ogynnsam belysning).

Du kan ta Razer Kiyo för $ 75 på Amazon, Best Buy eller Walmart. Det här är det bästa priset vi har sett på en Razer Kiyo i år, så om du är intresserad är det nu dags att köpa.

Razer Kiyo Streaming-webbkamera: 1080p 30 FPS/720p 60 FPS – Ringljus med justerbar ljusstyrka – Inbyggd mikrofon – Avancerad autofokus

Razers Kiyo-webbkamera har ett inbyggt ringljus med justerbar ljusstyrka, vilket säkerställer en ljus och tydlig videoflöde i alla miljöer. Den spelar in video vid 1080p/30FPS eller 720p/60FPS.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

74,99 $