Het installatieproces van Windows 10 krijgt advertenties voor Xbox Game Pass

0
64

Eerste Candy Crush en nu dit: Windows 10 zal u spoedig smeken om een abonnement van $ 1 (terugkerend voor $ 10 per maand) tijdens het instellen van een pc. Wil je geen Xbox Game Pass? Weet je zeker dat je “Nee, bedankt” en gewoon je nieuwe pc gebruiken?

Dit laatste nieuws komt van Albacore, die een track record heeft in het vinden van veel nieuwe functies in Windows 10 voordat ze algemeen bekend worden. Vanaf juni 2021 is het waarschijnlijk dat deze nieuwe "functie" wordt getest in Insider-builds van Windows 10. Zoals gewoonlijk kan de functie worden gewijzigd of nooit het daglicht zien.

Tijdens het opzetten van een nieuwe pc, ziet u mogelijk een “Ontdek uw volgende favoriete spel” pagina die u vraagt ​​om te klikken op “Deelnemen voor $ 1,00” of zeg “Nee, bedankt” op deze geweldige aanbieding.

Natuurlijk, alleen de eerste maand is $ 1. De service kost eigenlijk $ 10 per maand, wat een vrij standaard tactiek is, maar op de een of andere manier goedkoop aanvoelt als het is geïntegreerd in het installatieproces van Windows 10.

GERELATEERDAlle ingebouwde advertenties van Windows 10 uitschakelen De Xbox Game Pass voor pc-service van Microsoft is eigenlijk niet slecht. Voor een maandelijks bedrag krijg je toegang tot een bibliotheek met games en kun je ze spelen wat je wilt. Ze draaien lokaal op uw pc. Sommige mensen zullen een goede prijs halen uit dit abonnement, maar is het installatieproces van Windows 10 echt de plaats voor een nieuwe advertentie?

In ieder geval is Candy Crush verdwenen. Kleine overwinningen.

LEES VOLGENDE

  • › De donkere modus inschakelen op een Nest Hub
  • › Een notitieblok verwijderen in Microsoft OneNote
  • › Hoe de ‘Fast and Furious’ Franchise
  • › Een Xbox draadloze controller aansluiten op een pc
  • › Vergeet vochtigheid, dauwpunt is hoe het echt buiten voelt