Googles nya Nest Thermostat-strömkontakter är gratis under en begränsad tid

0
58
Google

För nästan en månad sedan lanserade Google förbeställningar på en adapter på 25 USD som skulle göra Nest Thermostat kompatibel med äldre hem. Nu gör Google adaptern tillgänglig gratis under en begränsad tid och kommer att meddela kvalificerade kunder.

Nest Power Connector är trevligt att ha för dem som använder en Nest-termostat i ett äldre hem som saknar en C-ledning. Medan Nest-termostater fungerar mestadels bra utan C-ledning kan bristen på kontinuerlig strömförsörjning leda till problem som avstängningar eller Wi-Fi-kopplingar.

Det finns alltid möjlighet att betala en elektriker till installera en C-kabel för dig, men det kan potentiellt bli riktigt dyrt. Om du vill spara några dollar kan den nu fria strömadaptern vara det bästa sättet att gå & # 8230; även om installationen inte är det enklaste för genomsnittskonsumenten att göra.

Som tur är erbjuder Google gratis online-hjälp för att installera Nest Power Connector på egen hand. Det kräver dock ett 24 VAC-system och fungerar bara med Nest Thermostat, Nest Thermostat E och tredje generationens Nest Learning Thermostat. Om du använder en Nest Thermostat och befinner dig i ett äldre hem där den inte är ansluten till en C-kabel, kolla in din inkorg efter ett e-postmeddelande från Google. Du kan också få ett meddelande på själva enheten eller via mobilappen.

Googles e-postmeddelanden & # 8220; För att strömförsörja din termostat kan du installera en C-ledning eller skaffa en Google Nest Power Connector, som är tillgänglig gratis till 7 juli 2021, eller så länge lagret räcker. Det här erbjudandet kan inte överföras och vi kan verifiera ditt konto eller din termostatinformation för att behandla begäran. & # 8221; Erbjudandet är endast öppet för amerikanska och kanadensiska användare.

via Android Police