Sonys WH-1000XM4 True Wireless Earbuds ser fantastiskt ut, har fortfarande ett dumt namn

0
41

Sonys WF-1000XM3 äkta trådlösa öronproppar betraktas som en utmärkt inträde på den trånga öronproppsmarknaden men ser lite daterad ut. Idag tillkännagav Sony en uppföljning & $ 829,99 WF-1000XM4 öronsnäckor. De nya öronsnäckorna uppdaterar designen och funktionerna. Men tyvärr behåller de det hemska namngivningsschemat.

Som vi såg i tidigare läckor redesignade Sony öronsnäckorna och fodralet för att ge dem ett modernare utseende. Sony lovar att den nya designen är både lättare och stabilare. De är inte särskilt revolutionerande, och du kan förvirra dem för andra riktiga trådlösa öronproppar på marknaden vid första anblicken, men det är fortfarande en förbättring jämfört med föregående generation . Fallet ser också en redesign, naturligtvis, och till och med inkluderar QI trådlös laddning.

De tidigare öronsnäckorna har redan aktivt brusreducerande (ANC), men de nya öronsnäckorna förbättras på det. WF-1000XM4 kallas & # 8220; M4 & # 8221; under resten av den här artikeln innehåller öronproppar en nydesignad integrerad processor V1 som förbättrar Sonys imponerande ANC-funktioner. M4-öronsnäckorna innehåller två mikrofoner på varje knopp, en för feedback och en för matning. Det gör att öronsnäckorna kan lyssna på omgivande brus och avge ett motsatt dämpande brus.

Josh Hendrickson

När det nu är en blåsig dag kan M4-öronsnäckorna upptäcka det och kompensera. Men det är inte allt som processorn gör. Det förbättrar också ljudkvaliteten, minskar distorsionen och möjliggör LDAC-codec-bearbetning och DSEE (Digital Sound
Enhancement Engine) Extreme.

LDAC är viktigt för alla ljudfiler, eftersom det stöder HighResolution Audio Wireless genom att sända tre gånger så mycket data som konventionell Bluetooth kan hantera. På tal om Bluetooth säger Sony att den nya processorn förbättrar överföringen så att anslutningarna är mer stabila och mindre benägna att falla ut.

Hörlurarna ska få ungefär åtta timmars uppspelningstid, och fodralet kommer att ge ytterligare 16 timmar vilket ger totalt 24. Men om du börjar ta slut och behöver lite musik kommer en topp på fem minuter att ge dig ytterligare en timmes speltid. Och med IPX4-vattentålighet behöver du inte oroa dig för mindre stänk eller svett på öronsnäckorna.

Sonys överliggande WH-1000XM4-burkar introducerade en praktisk ny & # 8220; tal-till-chatt & # 8221; funktion, och det tar sig till M4-öronsnäckorna. Om du spelar musik och pratar med någon kommer öronsnäckorna att upptäcka det och pausa automatiskt för dig. När du slutar prata börjar musiken att spelas igen. Eller om du föredrar kan du ta ut öronsnäckorna och de pausar automatiskt.

Nya adaptiva ljudkontroller kommer att avgöra var du är och vad du gör, som att gå på en gata eller arbeta hemifrån och automatiskt justera ljudprofilerna så att de passar. Du kan till och med aktivera en funktion för att lära dig var du besöker ofta, som ett gym, så snabbare anpassa dig.

M4-öronsnäckorna fungerar med Alexa och Google Assistant och har pekreglage. Du kan beställa dem idag från Amazon eller Best Buy.

Bra ANC

Sony WF-1000XM4 Industry Ledande brusreducerande riktigt trådlösa hörlurar med Alexa inbyggd, svart

De nya Sony WF-1000MX4 öronsnäckorna förbättrar den sista modellen i alla områden från design till ANC. Och det nya alternativet Speak-to-Chat är väldigt användbart.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 278,00