Ludhiana: lichaam van vrouw gevonden in zak

0
27

De politie haastte zich naar de plek na het alarm van de lokale bevolking te hebben ontvangen.

Het lichaam van een vrouw werd dinsdag in een zak gevonden en gedumpt in een leegstaand perceel van de Rudra-kolonie in het Kanganwal-gebied van Ludhiana.

De politie haastte zich naar de plek na ontvangst van de waarschuwing van de lokale bevolking en ontdekte dat de vrouw op brute wijze was vermoord omdat er wonden waren toegebracht met scherpe wapens aan haar hoofd en nek.

De handen en benen van het slachtoffer waren ook vastgebonden met een stuk touw en haar lichaam was ingepakt in jutezakken en verder in een zak gestopt.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Sub-inspecteur Balwinder Singh, SHO, Sahnewal politiebureau zei dat het slachtoffer verscheen om Nepalese vrouw te zijn en begin veertig te zijn. Er werd een tatoeage gevonden op haar arm en deze was in het Nepalees.

“We hebben een aankondiging gedaan in de omliggende gebieden voor identificatie van het slachtoffer. We hebben ook contact opgenomen met mensen uit Nepal die zich in Ludhiana hebben gevestigd voor de identificatie van het lichaam,” zei hij.

📣 De Indian Express is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor het laatste India Nieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© The Indian Express (P ) Ltd