INI CET 2021-toelatingskaart vrijgegeven: Hoe te downloaden

0
11

Om toegang te krijgen tot de toelatingskaart hebben kandidaten hun registratie-ID, wachtwoord en unieke examencode (EUC ). (Foto: AglaSem)

Het All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), Delhi, heeft de toegangskaart vrijgegeven voor de Institute of National Importance Combined Entrance Test (INI CET 2021). Het examen staat gepland voor 16 juni 2021. Alle geregistreerde kandidaten kunnen toelatingskaarten downloaden van aiimsexams.ac.in. Om toegang te krijgen tot de toelatingskaart, hebben kandidaten hun registratie-ID, wachtwoord en unieke examencode (EUC) nodig.

De toelatingskaart is alleen online vrijgegeven voor die kandidaten die zich hebben aangemeld voor het examen in het voorgeschreven formaat. Om INI CET 2021-toelatingskaartkandidaten te downloaden, kunnen de onderstaande stappen worden gevolgd:

Stap 1: Ga naar aiimsexams.ac.in en zoek de INI CET 2021-login om de toelatingskaart te downloaden.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Stap 2: Ga naar de login door de registratie-ID, het wachtwoord en de unieke examencode (EUC) in te voeren.

Stap 3: Klik onder 'Mijn pagina' op de knop 'Toelatingskaart downloaden'.

Stap 4: De toelatingskaart verschijnt nu op het scherm.

De kandidaten moeten de toelatingskaart downloaden en er een afdruk van maken. Neem een ​​papieren versie van de toelatingskaart mee naar het examencentrum. Aanvragers moeten er rekening mee houden dat AIIMS, New Delhi, de toelatingskaart niet via e-mail of post zal verzenden. De toegangskaart wordt ook alleen afgegeven aan degenen die alle fasen van het aanvraagformulier hebben voltooid.

Lees | INI CET 2021: belangrijke voorbereidingstips voor het toelatingsexamen

Nadat de toelatingskaart is gedownload, moeten kandidaten alle details erop controleren. Als de details op de toelatingskaart niet overeenkomen met de gegevens op het aanvraagformulier, breng deze dan ter kennis van de examenafdeling, AIIMS, New Delhi via e-mail, aiims.inicet@gmail.com. De e-mail moet worden verzonden vanaf het geregistreerde e-mailadres van de kandidaat. Het moet het registratienummer en het toegewezen rolnummer van de kandidaat hebben.

INI CET 2021 zou oorspronkelijk op 8 mei worden gehouden, maar werd vanwege de aanhoudende pandemie verplaatst naar 16 juni 2021. Het examen zal een computergebaseerde test zijn die de kandidaten moeten afleggen bij hun respectievelijke examencentra, zoals toegewezen via de toelatingskaart.

De duur van INI CET zal drie uur zijn. Het vragenformulier van INI CET 2021 zal 200 vragen van het type objectief bevatten en ze zullen van verschillende typen zijn. De vragen kunnen een enkele juiste keuze en meerdere juiste keuzevragen hebben.

AIIMS heeft geen specifieke reeks onderwerpen gespecificeerd als de INI CET 2021-syllabus. Kandidaten dienen zich voor te bereiden volgens de MBS, BDS cursus.

Institute of National Importance Combined Entrance Test (INI CET) 2021 is het PG medische toelatingsexamen op nationaal niveau dat wordt gehouden voor toelating tot MD, MS, DM (6 jaar), M.Ch (6 jaar), en MDS-cursussen in AIIMS, JIPMER, PGIMER, NIMHANS.

Na afloop van het examen kunnen kandidaten de antwoordsleutel van INI CET 2021 controleren. Hoewel de antwoordsleutels niet officieel worden vrijgegeven, zijn ze onofficieel beschikbaar als op geheugen gebaseerde antwoordsleutels. De geheugengebaseerde antwoordentoetsen bevatten de antwoorden op de geheugengebaseerde vragen die door de kandidaten worden gedeeld nadat het examen is afgelopen. Het wordt verzorgd door experts en coachingcentra. Kandidaten kunnen hetzelfde alleen voor referentiedoeleinden gebruiken.

Om in aanmerking te komen voor INI CET 2021, moeten de UR-kandidaten, OCI, EWS en Sponsored/Deputed/Foreign Nationals tot het 50e percentiel scoren. Terwijl de OBC, SC, ST, PwBD, Bhutanese Nationals (PGI Chandigarh) kandidaten tot het 45e percentiel moeten scoren.

Het resultaat van INI CET 2021 wordt ook alleen online bekendgemaakt op aiimsexams.ac. in. De datum van declaratie van het resultaat is nog niet bekend gemaakt, maar meestal maakt AIIMS het resultaat binnen een week na het examen bekend.

📣 De Indian Express is nu aan Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor al het laatste onderwijsnieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.

© IE Online Media Services Pvt Ltd