INI CET 2021 innrømmelseskort utgitt: Hvordan laste ned

0
34

For å få tilgang til innrømmelseskortet, vil kandidater trenge sin registrerings-ID, passord og eksamens unike kode (EUC ). (Foto: AglaSem)

All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), Delhi, ga ut innrømmelseskortet til Institute of National Importance Combined Entrance Test (INI CET 2021). Eksamen er planlagt avholdt 16. juni 2021. Alle registrerte kandidater kan laste ned opptakskort fra aiimsexams.ac.in. For å få tilgang til opptakskortet, må kandidater trenge registrerings-ID, passord og eksamens unike kode (EUC).

Opptakskortet er kun gitt ut online for de kandidatene som søkte eksamen i det foreskrevne formatet. For å laste ned INI CET 2021-godkjennelseskortkandidater, kan du følge trinnene nedenfor:

Trinn 1: Gå til aiimsexams.ac.in og finn INI CET 2021-påloggingen for å laste ned godkjennelseskortet.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 2: Få tilgang til påloggingen ved å angi registrerings-ID, passord og unik kode (EUC).

Trinn 3: Under “MyPage & # 8221;, klikker du på nedlastningskortknappen.

Trinn 4: Innrømmelseskortet vises nå på skjermen.

Kandidatene må laste ned innrømmelseskortet og ta en utskrift av det. Ta med en kopi av innrømmelseskortet til eksamenssenteret. Søkere må merke seg at AIIMS, New Delhi, ikke sender innrømmelseskortet via e-post eller post. Innrømmelseskortet blir også utstedt til de som har fullført alle trinnene i søknadsskjemaet.

Les | INI CET 2021: Viktige forberedelsestips for å få tak i opptaksprøven

Etter at innrømmelseskortet er lastet ned må kandidatene sjekke all informasjon på det. Hvis noen detaljer på innrømmelseskortet ikke samsvarer med de som er gitt i søknadsskjemaet, kan du sende det til eksamenseksjonen, AIIMS, New Delhi via e-post, aiims.inicet@gmail.com. E-postmeldingen må sendes fra kandidatens registrerte e-post-ID. Den må ha registreringsnummeret og det tildelte rollenummeret til kandidaten.

INI CET 2021 skulle opprinnelig holdes 8. mai, men ble omlagt til 16. juni 2021 på grunn av den pågående pandemien. Eksamen vil være en datamaskibasert test som kandidatene må ta fra sine respektive eksamenssentre som tildelt via opptakskortet.

Varigheten av INI CET vil være tre timer. Spørsmålene fra INI CET 2021 vil ha 200 spørsmål av objektivtypen, og de vil være av varierte typer. Spørsmålene kan ha ett enkelt riktig valg og flere korrekte valgspørsmål.

AIIMS har ikke spesifisert noen spesifikke emnesett som INI CET 2021-pensum. Kandidater må forberede seg i henhold til MBS, BDS-kurset.

Institute of National Importance Combined Entrance Test (INI CET) 2021 er det nasjonale nivået PG medisinsk opptaksprøve holdt for opptak til MD, MS, DM (6 år), M.Ch (6 år), og MDS kurs i AIIMS, JIPMER, PGIMER, NIMHANS.

Etter at eksamen er over kan kandidater sjekke svarnøkkelen til INI CET 2021. Selv om svarnøklene ikke blir utgitt offisielt, er de uoffisielt tilgjengelige som minnebaserte svarnøkler. De minnebaserte svartastene inneholder svarene på de minnebaserte spørsmålene som deles av kandidatene etter at eksamen er over. Det tilbys av eksperter og coaching sentre. Kandidater kan bare bruke det samme som referanse.

For å kvalifisere INI CET 2021, må UR-kandidatene, OCI, EWS og sponsede/deputerte/utenlandske statsborgere score opp til 50. persentilen. Mens kandidatene til OBC, SC, ST, PwBD, Bhutanese Nationals (PGI Chandigarh) må score opp til 45. persentilen.

Resultatet av INI CET 2021 vil også kun bli erklært online på aiimsexams.ac. i. Datoen for resultaterklæring er ennå ikke kunngjort, men vanligvis kunngjør AIIMS resultatet innen en uke etter eksamen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd