IIM-Kozhikode kunngjør forskere for fremtidige priser for doktorgradsstudenter i tidlig fase

0
28

Den siste datoen for å sende inn bidrag til tildelingsprogrammet er 15. juli. Fil

Som en del av sølvjubileumsfeiringen har Indian Institute of Management Kozhikode kunngjort forskere for fremtidig 2021-prisprogram for tidlig -doktorgradsstudenter (PhD) i ledelseskategorien fra instituttene/universitetene rangert på NIRF-rangeringen.

Tildelingsprogrammet er tankegangen til IIM-Ks nåværende direktør, professor Debashis Chatterjee, og inviterer futuristiske og innovative forskningsforslag om utvalgte temaer fra studenter som følger en doktorgrad eller et tilsvarende program (innmeldt etter juni 2019). Programmet tilbyr ikke bare kontante insentiver (Rs 1,5 lakh hver til de tre øverste forskningsoppgavene), men vil også se vinnerne motta ekspertmentorskap fra anerkjent fakultet fra IIMK og muligheten til å publisere/presentere oppgaven sin i et tidsskrift og topp IIMK-konferanser.

Les | IIM Kozhikode PGP-BL batch registrerer 100% plassering

Etter å ha kunngjort lanseringen delte Prof Chatterjee “For dette prisprogrammet inviterer vi futuristiske forskningsforslag med dyp kontekstuell referanse til India. Vi er fleksible i forhold til ethvert forretningstema annet enn på listen som adresserer viktige prioriteringer i India med eksepsjonelt forskningspotensial. ”

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater som for tiden forfølger heltid PhD fra et institutt/universitet som har sikret NIRF-rangering i 2018/2019/2020, er kvalifisert til å søke om tildelingsprogrammet. Den totale kontantprisen for tildelingsprogrammene er Rs 4,5 lakh.

Den siste datoen for å sende inn bidrag til tildelingsprogrammet er 15. juli, og 'IIMK-lærere for fremtidige' vinnere vil bli kunngjort i uken som fører til IIMKs stiftelsesdag feiring den 21. august. De fullstendige detaljene av kriteriene, temaene for innlevering til interesserte kandidater er tilgjengelig på iimk.ac.in.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært rangert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd