Hertuginne Meghan gir ut debutbarnsbok 'The Bench'

0
31

Meghan har tidligere sagt at boken, skrevet med rimetekst, begynte som et farsdikt hun skrev for Harry kort tid etter at Archie ble født i 2019. (Foto: Reuters) < p> Meghan, Storbritannias hertuginne av Sussex, slapp sin debutbarnsbok på tirsdag og viet den til ektemannen prins Harry og deres to år gamle sønn Archie.

& # 8220; The Bench & # 8221 ;, som ser på forholdet mellom far og sønn gjennom en mors øyne, traff bokstandene dager etter
paret ønsket datteren Lilibet Diana, oppkalt etter dronning Elizabeth og Harrys avdøde mor prinsesse Diana, velkommen i forrige uke. Meghan har tidligere sagt at boken, skrevet med rimetekst, begynte som et farsdikt hun skrev for Harry kort tid etter at Archie ble født i 2019.

I et håndskrevet lignende notat inne i boken skrev Meghan: & # 8220; For mannen og gutten som får hjertet mitt til å pumpe pumpen & # 8221 ;. Meghan forteller også en lydversjon av boka, som inneholder akvarellillustrasjoner av kunstneren Christian Robinson. Harry og Meghan sa opp kongelige plikter i fjor og forlot Storbritannia til California, der de nå bor.

For flere livsstilsnyheter, følg oss: Twitter: lifestyle_ie | Facebook: IE Lifestyle | Instagram: ie_lifestyle

Indian Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste nyhetene om bøker og litteratur, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNT for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.