Hertogin Meghan brengt debuut kinderboek 'The Bench' uit

0
19

Meghan heeft eerder gezegd dat het boek, geschreven met rijmende tekst, begon als een vaderdaggedicht dat ze voor Harry schreef kort nadat Archie in 2019 werd geboren. (Foto: Reuters) < p>Meghan, de Britse hertogin van Sussex, heeft dinsdag haar debuut kinderboek uitgebracht en het opgedragen aan haar man prins Harry en hun twee jaar oude zoon Archie.

& #8220;The Bench”, die de relatie tussen vader en zoon bekijkt door de ogen van een moeder, kwam dagen na de
Het koppel verwelkomde vorige week hun dochter Lilibet Diana, vernoemd naar koningin Elizabeth en Harry's overleden moeder prinses Diana. Meghan heeft eerder gezegd dat het boek, geschreven met rijmende tekst, begon als een vaderdaggedicht dat ze voor Harry schreef kort nadat Archie in 2019 werd geboren.

In een handgeschreven notitie in het boek schreef Meghan: “For the man and the boy who make my heart go pump pump”. Meghan vertelt ook een audioversie van het boek, met aquarelillustraties van kunstenaar Christian Robinson. Harry en Meghan hebben vorig jaar hun koninklijke taken neergelegd en vertrokken vanuit Groot-Brittannië naar Californië, waar ze nu wonen.

Volg ons voor meer lifestyle-nieuws: Twitter: lifestyle_ie | Facebook: IE Lifestyle | Instagram: ie_lifestyle

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van de laatste koppen

Download de Indian Express-app voor het laatste nieuws over boeken en literatuur.

p>

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.