De 8 beste online sequencers for musikkentusiaster

0
22

Datateknologi har åpnet verden for musikkopprettelse for alle. Mennesker bevæpnet med ikke mer enn bærbare datamaskiner og kreativ visjon, kan enkelt slå musikalske treff ut og dele dem på sosiale medier eller musikkstrømmetjenester som SoundCloud.

Du kan installere hvilken som helst gratis programvare for produksjon av musikk for å komme i gang, men du trenger ikke å laste ned programvare for musikk sequencer hvis du ikke vil. Velg et av de elektroniske verktøyene fra listen nedenfor.

1. Audiotool (gratis)

Audiotool er en lydproduksjonssuite som er gratis. Den tilbyr et simulert miljø for lydproduksjon med virtuelle kopier av mange populære instrumenter og studioinnretninger.

Audiotool bruker et modulært design som lar deg koble til synthesizere og pedaler for å skape lyden du ønsker. Det er en utmerket måte for folk som har jobbet med tradisjonelt studioutstyr å komme i gang raskt.

Audiotool inneholder mange opplæringsprogrammer som hjelper deg å lære. Last også inn et av demosporene for å se hva en profesjonell kan få ut av denne programvaren.

2. Chrome Music Lab (gratis)

Offisielt er Chrome Music Lab et Chrome-eksperiment som tar sikte på å hjelpe barna å lære å lage musikk. Imidlertid kan voksne som vil ta seg inn i det grunnleggende om digital musikk, også bruke det. & Nbsp;

I stedet for å være en enhetlig sequencer og instrumentverktøy, er laboratoriet delt opp i flere enkle, fargerike og vennlige musikkopprettingsverktøy. Song Maker er et verktøy som best demonstrerer prinsippene for å lage melodier og sekvenseringsnotater. Musikklaboratoriet er ikke det beste stedet å lage lyder til seriøse prosjekter, men det er det mest tilgjengelige nettstedet for å lage musikk på nettet.

3. Sampulator (gratis)

Sampulator er et greit verktøy for å lage musikalske eksempler slik at du kan bruke dem i en sequencer til å bygge sanger. Verktøyet leveres med flere gratis prøvepakker, og du kan kjøpe mer som en del av forskjellige temapakker. Den har en enkel, enkel multitrack tidslinje, så det skal være mulig å lage komplette sanger med den. Hver prøvepute er koblet til en tast på tastaturet. Så, etter å ha brukt litt øvelse, trykk på opptaksknappen og opprett melodien din. & Nbsp;

Det eneste problemet er at vi ikke kunne finne ut hvordan vi skulle eksportere sangen vår. Online forskning antyder at Sampulator støtter eksport av WAV-filer, men vi kunne ikke finne knappen for å gjøre det, noe som er en forunderlig unnlatelse.

4. Soundation Studio (gratis med $ 1,99 og $ 6,99-alternativer)

Soundation Studio er et av de mest funksjonelle online musikkproduksjonsverktøyene du kan bruke i dag. Killer-funksjonen til Soundation er samarbeidsprosjektene, der du og andre teammedlemmer kan jobbe med et enkelt musikkprosjekt sammen i skyen.

Den gratis versjonen har alvorlige begrensninger som gjør den uegnet for profesjonelle produkter, for eksempel begrenset lydeksportkvalitet. Du kan imidlertid bare skissere noen ideer og lære programvaren uten å betale.

5. PatternSketch (gratis)

I stedet for å være en full musikk sequencer, er PatternSketch “bare” en elektronikk trommemaskin skrevet som en webapp. & Nbsp;

utrolig intuitivt for prosjektet ditt og for å eksportere lyd for bruk i hovedsequenceren. Det er forhåndsinnstilte mønstre hvis du bare vil at et klassisk beat skal brukes raskt og mange trommesett å velge mellom også.

6. Acid Machine (gratis med $ 7 Windows og Mac-app)

Som navnet antyder, er dette nettleserbaserte verktøyet, som fremdeles er i Beta, designet for Acid House-sjangeren av musikk. Acid House:

  • Støtter virtuelle instrumenter for synth- og trommemaskiner
  • Har en mønstereditor og sequencer du kan bruke ved å aktivere sangmodus
  • Kan være kjøpt som en frittstående desktop-app for Windows og Mac

7. BeepBox (gratis)

BeepBox er en enkel melodisekvenser som høres ut som klassiske 8-biters chiptunes for videospill. Den har et enkelt grensesnitt, så du vil lage kule melodier på kort tid. & Nbsp;

En genial funksjon er at du kan lagre notater og innstillinger i nettadressen. Du kan “lagre” sangene dine ved å lagre URL-en i en tekstfil. BeepBox er også tilgjengelig som en nedlastbar app. Det er sannsynligvis mer praktisk å bruke lagrings- og eksportfunksjonen som er innebygd i selve appen.

8. Online Sequencer (gratis)

Online Sequencer har det mest passende navnet på ethvert nettsted som er oppført her. Det er en musikk sequencer i ren forstand. Bare velg instrumentet du vil bruke, og bruk mønstereditoren til å sekvensere notater i riktig rekkefølge og tid.

Du trenger heller ikke å starte fra bunnen av. Andre har laget nesten to millioner sekvenser som du kan laste opp og endre.

Du har nå valget av åtte fantastiske musikkverktøy som skal kjøres i en nettleser. Det er ingen grunn til å utsette på jamsessionene. Hvis du ender opp med å klippe eller remixe melodier med disse verktøyene, kan du legge ut lenken nedenfor.