De 8 bästa online-sequencersna för musikentusiaster

0
35

Datorteknik har öppnat en värld av musikskapande för alla. Människor beväpnade med inget annat än bärbara datorer och kreativ vision kan enkelt slå musikaliska hits och dela dem på sociala medier eller musikströmningstjänster som SoundCloud.

Du kan installera valfri programvara för musikproduktion för att komma igång, men du behöver inte ladda ner musik sequencer programvara om du inte vill. Välj ett av onlineverktygen från listan nedan.

1. Audiotool (gratis)

Audiotool är en ljudproduktionssvit som är gratis. Det erbjuder en simulerad ljudproduktionsmiljö med virtuella repliker av många populära instrument och studiogadgetar.

Audiotool använder en modulär design som låter dig koppla ihop sina syntar och pedaler för att skapa det ljud du vill ha. Det är ett utmärkt sätt för människor som har arbetat med traditionell studioutrustning att komma igång snabbt.

Audiotool innehåller massor av handledning som hjälper dig att lära dig. Ladda också ett av demospåren för att se vad ett proffs kan få ut av denna programvara.

2. Chrome Music Lab (gratis)

Officiellt är Chrome Music Lab ett Chrome-experiment som syftar till att hjälpa barn att lära sig att skapa musik. Men vuxna som vill ta sig in i grunderna för digital musik kan också använda den. & Nbsp;

Istället för att vara en enda enhetlig sequencer och instrumentverktyg delas laboratoriet upp i flera enkla, färgglada och vänliga musikskapande verktyg. Song Maker är ett verktyg som bäst demonstrerar principerna för att skapa melodier och sekvenseringsnoter. Musiklaboratoriet är inte det bästa stället att skapa ljud för seriösa projekt, men det är den mest tillgängliga webbplatsen för att skapa musik online säkert.

3. Sampulator (gratis)

Sampulator är ett enkelt verktyg för att skapa musikprover så att du kan använda dem i en sequencer för att skapa låtar. Verktyget levereras med flera gratis provpaket, och du kan köpa mer som en del av olika temapaket. Den har en enkel, enkel multitrack-tidslinje, så det borde vara möjligt att skapa kompletta låtar med den. Varje provplatta är länkad till en tangent på tangentbordet. Så, efter att ha gjort lite övning, tryck på inspelningsknappen och skapa din låt. & Nbsp;

Det enda problemet är att vi inte kunde räkna ut hur vi skulle exportera vår låt. Online-forskning tyder på att Sampulator stöder export av WAV-filer, men vi kunde inte hitta knappen för att göra det, vilket är en förbryllande utelämning.

4. Soundation Studio (gratis med $ 1,99 och $ 6,99-alternativ)

Soundation Studio är ett av de mest kompletta musikproduktionsverktygen online du kan använda idag. Killer-funktionen i Soundation är dess samarbetsprojekt, där du och andra teammedlemmar kan arbeta på ett enda musikprojekt tillsammans i molnet.

Den fria versionen har allvarliga begränsningar som gör den olämplig för professionella produkter, till exempel begränsad ljudexportkvalitet. Du kan dock helt enkelt skissa ut några idéer och lära dig programvaran utan att betala.

5. PatternSketch (gratis)

Istället för att vara en full musik sequencer, är PatternSketch “bara” en elektroniktrummaskin skriven som en webbapp. & Nbsp;

ive to to otroligt tillsammans för ditt projekt och för att exportera ljud för användning i din huvudsekvens. Det finns förinställda mönster om du bara vill att en klassisk takt ska användas snabbt och massor av trumset att välja mellan också.

6. Acid Machine (gratis med $ 7 Windows och Mac-app)

Som namnet antyder är det här webbläsarbaserade verktyget, som fortfarande finns i Beta, utformat för Acid House-genren av musik. Syrahus:

  • Stöder virtuella instrument för synth- och trummaskin
  • Har en mönsterredigerare och sequencer som du kan använda genom att aktivera sångläge
  • Kan användas köpt som en fristående skrivbordsapp för Windows och Mac

7. BeepBox (gratis)

BeepBox är en enkel melodisekvenser som låter som klassiska 8-bitars chiptunes för videospel. Den har ett enkelt gränssnitt, så du kommer att göra coola pip-låtar på nolltid. & Nbsp;

En genial funktion är att du kan lagra anteckningar och inställningar i den faktiska webbadressen. Du kan “spara” dina låtar genom att spara webbadressen i en textfil. BeepBox finns också som en nedladdningsbar app. Det är förmodligen bekvämare att använda spara och exportera inbyggda i själva appen.

8. Online Sequencer (gratis)

Online Sequencer har det mest passande namnet på någon webbplats som listas här. Det är en musik sequencer i renaste mening. Välj bara det instrument du vill ha och använd mönsterredigeraren för att ordna anteckningar i rätt ordning och tid.

Du behöver inte heller börja om från början. Andra har skapat nästan två miljoner sekvenser som du kan ladda upp och ändra.

Du har nu valet av åtta fantastiska musikverktyg som körs i en webbläsare. Det finns ingen anledning att fördröja dessa jam-sessioner. Om du slutar klippa eller remixa låtar med dessa verktyg, lägg upp länken nedan.