De 7 beste balansborden voor uw sta-bureau

0
23
Fluidstance, Nalanda

Je hebt vast wel eens mensen gezien die balansborden gebruiken als onderdeel van hun trainingen, maar wist je dat ze ook uitstekende sta-bureauaccessoires zijn? Ze zijn goed voor je gezondheid en verslaan de hele dag in je bureaustoel.

Hoewel er een paar verschillende soorten balansborden zijn, werken ze allemaal min of meer hetzelfde en ze hebben allemaal hetzelfde doel: u op de been helpen in plaats van de hele dag in uw bureaustoel te zitten. Ze zijn ook geweldig om je spieren te versterken en je algehele kracht en balans te verbeteren. Je kunt ze zelfs in je normale trainingen opnemen.

Inhoudsopgave

 • Wat om te weten over balansborden
 • Beste algemene board: Fluidstance Cloud 
 • Beste rocker-board: Yes4All Pro Rocker
 • Beste Wobble Board: NALANDA Core Trainer
 • Beste Roller Board: Revolution 101 Roller
 • Beste Half Balance Ball: Bosu Pro Dome
 • Beste springplank: StrongBoard-veer
 • Beste optie voor senioren: VIVE Balance Pad

Wat u moet weten over Balance Boards

Voordat u er een koopt, zijn er een paar dingen over balansborden die de moeite waard zijn om eerst even over te leren. Dit zijn de belangrijkste kenmerken waarmee u rekening moet houden:

 • Verschillende stijlen:Verrassend genoeg zijn er verschillende unieke soorten balansborden. Je kunt kiezen uit opties zoals rockerboards, wobble boards, rollers, veren, halve balansballen en zelfs balanskussens, je moet er een kiezen die past bij je behendigheids- en ervaringsniveaus.
 • Kosten:< /strong> Sommige balansbordmodellen kosten honderden dollars per pop, maar u kunt meer betaalbare opties vinden tussen ongeveer $ 30- $ 60. Het komt gewoon neer op uw budget, uw vaardigheidsniveau en welk type bord en materiaal u wilt. In de meeste gevallen hebben materialen niet veel invloed op deze boards, ze laten ze er alleen maar mooier uitzien.
 • Veiligheid: We zullen eerlijk tegen je zijn: het is mogelijk om geblesseerd te raken op deze boards als je niet voorzichtig bent. Als je echter ook maar een beetje opmerkzaam bent, komt het waarschijnlijk wel goed. Misschien wil je de eerste paar keer een tafel (of vriend) vasthouden totdat je lichaam de dingen onder de knie heeft, maar je lichaam zal zich er waarschijnlijk snel aan aanpassen.

Beste algemene board : Fluidstance Plane Cloud

Fluidstance

Het Fluidstance Plane Cloud-balansbord biedt geweldige prestaties en een stijlvol ontwerp. Bovendien is het speciaal ontworpen voor gebruik aan een sta-bureau, waar anderen hun taken vaak verdelen tussen sta-bureaus en uw thuisgymnastiek. Het lichtgewicht en compacte board is verkrijgbaar in vier kleuren: Vapor, Storm, Green Flash en Stratus.

Het is zorgvuldig ontworpen om de perfecte balans tussen stabiliteit en beweging te bieden. Op deze manier zul je uiteindelijk meer microbewegingen maken die je uiteindelijk zullen helpen je spieren te versterken en te versterken. Het laat je ook schommelen, draaien, wiebelen en andere bewegingen doen die leiden tot een hogere calorieverbranding, een algehele verhoogde hartslag, volledige kernbetrokkenheid en een verbeterde houding.

Het vliegtuig heeft superieure grip en rubberen bumpers die natuurlijke stoppunten bieden als je erop beweegt. Bovendien voelt het door de ultrazachte gewatteerde bovenkant meer alsof je op een mat staat dan op een plank. En hoewel het een volledig bewegingsbereik biedt, is het ontworpen om het grootste deel daarvan vanaf de heupen naar beneden te houden, zodat het geen invloed heeft op je typen of schrijven. Het is ook gemaakt van milieubewust materiaal van duurzame productie, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die geïnteresseerd is in milieuvriendelijke aankopen.

Best Overall Board

Fluidstance Plane Cloud

Dit balansbord biedt volledige bewegingsvrijheid en volledige kernbetrokkenheid, en het ziet er bovendien stijlvol uit.

Koop nu

Beste rockerboard: Yes4All Pro Rocker

Yes4All

Rockerboards zijn de beste optie voor beginners, omdat ze het gemakkelijkst te gebruiken en over het algemeen het goedkoopst zijn. Met de Yes4All Pro Rocker kun je alleen in twee richtingen bewegen (van links naar rechts of heen en weer, afhankelijk van hoe je het instelt). Het is perfect voor het versterken van spieren, gewrichtsbanden, pezen en gewrichten en om je coördinatie en balans te verbeteren.

Het 17,5-inch bord biedt voldoende ruimte om comfortabel op te staan ​​en kan tot 350 pond ondersteunen. Het is ontworpen met een antislipbasis, zodat je het zowel op hout of tegels als op tapijt kunt gebruiken. Het deck heeft ook een gripvast oppervlak dat zowel met blote voeten als schoenen werkt. Het wordt ook geleverd in vier kleuren (zwart, blauw, paars en rood), zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Beste Rocker Board

Yes4All Pro Rocker

Dit board biedt beweging in twee richtingen en is een geweldige keuze voor beginners.

   Nu winkelen   

$25,39

Best Wobble Balance Board: Nalanda Core Trainer

NALANDA

Als je in meer dan twee richtingen wilt bewegen, is een wiebelbord, zoals dit van Nalanda, de juiste keuze, omdat het 360-graden beweging biedt . Het werkt even goed voor gebruik aan een sta-bureau of tijdens een training en heeft een hobbelige en gripvaste textuur op het dek en aan de onderkant voor verbeterde stabiliteit (en het doet ook dienst als voetmassage).

Het extra grote deck van het board meet 16,34 inch, waardoor je voldoende ruimte hebt om een ​​comfortabele houding te vinden, en het kan onder elke hoek tot 24,5 graden kantelen. Het kan ook tot 660 pond dragen, waardoor het een goede keuze is voor zwaardere gebruikers of voor degenen die het gebruiken bij intensieve trainingen. Ingebouwde handgrepen maken het supergemakkelijk om te verplaatsen, en het eenvoudige PP- en TPE-materiaal is een makkie om af te spoelen en schoon te maken.

Best Wobble Board

NALANDA Core Trainer

Liever wiebelen dan wiegen? Dit bord is voor jou.

   Nu winkelen   

$35,99

Beste rolbord: Revolution 101 Roller

Revolutie

Rollerboards zijn waarschijnlijk het meest voorkomende type board, maar ze zijn niet allemaal gemaakt van duurzame materialen en gemakkelijk in gebruik. Het Revolution 101 balansbord maakt gebruik van een Durasoft-grip die veel grip biedt, maar toch comfortabel te gebruiken is met of zonder schoenen. Het composietontwerp is robuust, maar ook ontworpen om geen krassen op uw vloer te veroorzaken bij gebruik.

De Revolution 101 kan ongeveer 400 pond dragen. Hij kan op elk oppervlak worden gebruikt en is klein en licht genoeg om overal mee naartoe te nemen. Het vergt wat meer vaardigheid om dit board onder de knie te krijgen, vergeleken met de Rocker- en Wobble-opties, maar je zult er ook het meeste profijt van hebben als je dat eenmaal doet (vooral als je ook regelmatig deelneemt aan sporten zoals surfen, skiën , enzovoorts). Het bord is verkrijgbaar in drie leuke kleuren: blauw, groen en verduisterend.

Beste Rollerboard

Revolution 101 Roller

Dit rollerboard biedt iets meer uitdaging dan de andere opties en is geweldig voor ervaren gebruikers.

 &nbsp ; Nu winkelen   

$129,95

Best Half Balance Ball: Bosu Pro Dome

Bosu

Halfbalansballen creëren onstabiele en dynamische oppervlakken waarmee u kunt omgaan terwijl u erop staat. Ze zijn niet zo moeilijk te gebruiken als rollerboards, maar bieden toch een goede uitdaging. De Bosu Pro Dome is een perfecte optie voor beginners tot gemiddeld niveau. De 26-inch bal geeft je voldoende ruimte om op te staan ​​en ondersteunt tot 350 pond.

Het is gemaakt van stevig latexbestendig materiaal dat bestand is tegen barsten. De koepel heeft ook een rubberen antislipmateriaal aan de onderkant dat hem op zijn plaats houdt terwijl je erop staat, en het zal ook geen sporen achterlaten op je tegel of hardhouten vloer. Het wordt ook geleverd met een handpomp met dubbele werking en een verscheidenheid aan trainingsmateriaal voor oefeningen (wat perfect is als u het zowel voor trainingen als aan uw sta-bureau wilt gebruiken.

Best Half Balance Ball

Bosu Pro Dome

Halfbalance ballen bieden een unieke balanservaring voor beginners en gemiddelde gebruikers.

   Nu winkelen   

$159,95

Best Jaarbord: StrongBoard Spring

StrongBoard

Met het StrongBoard balansbord kun je genieten van omnidirectionele bewegingen op hetzelfde niveau als wiebelborden. Het board heeft stevige veren die comprimeren en instabiliteit veroorzaken, en het zal je buikspieren, benen en bilspieren trainen terwijl je werkt om balans te vinden.

Het is gemakkelijk om op en van het bord te stappen, en het is een solide keuze voor beginners en gevorderde gebruikers. De balanstrainer van militaire kwaliteit is gemaakt van duurzame materialen en ondersteunt tot 500 pond. Het wordt geleverd in 10 verschillende kleuren (nou ja, het dek en de basis zijn zwart – het zijn alleen de veren die kleurrijk zijn). Het is een geweldige keuze voor gebruik met uw sta-bureau en het kan ook in uw trainingen worden geïntegreerd.

Best Spring Board

StrongBoard Spring

Vind je balans op dit op veren gebaseerde bord dat in alle richtingen beweegt.

   Nu winkelen   

$269,00

Beste optie voor revalidatie: VIVE Balance Pad

VIVE

De Vive Balance Pad is niet technischbeschouwd als een balansbord, maar we wilden het opnemen omdat het een geweldige optie is voor mensen die revalideren na een blessure of operatie, maar ook voor senioren. De pad is veel stabieler dan alle balansborden, maar biedt nog steeds een veilig en licht gedestabiliseerd oppervlak dat geweldig werk levert bij het verbeteren van de balans en kernkracht.

Het 2,4-inch balanskussen is gemaakt van schuim met gesloten cellen dat scheurbestendig is en tot 300 pond kan dragen. Het is licht gestructureerd en werkt even goed met schoenen of als je blootsvoets bent. De antislipbasis blijft op zijn plaats terwijl u erop beweegt, en de 13,4-inch basis biedt u voldoende ruimte om een ​​comfortabele houding te vinden. Het is ook superlicht en gemakkelijk te verplaatsen, en een makkie om schoon te maken als het vuil wordt.

Beste optie voor senioren

VIVE Balance Pad

Het VIVE-balanskussen is perfect voor senioren, beginners en mensen die revalideren van blessures.

   Nu winkelen   

$ 18,99