De 7 bästa balansborden för ditt stående skrivbord

0
51
Fluidstance, Nalanda

Du har antagligen sett människor som använder balansbrädor som en del av träningen, men visste du att de också ger utmärkta tillbehör för stående skrivbord? De är bra för din hälsa och slår att sitta i din kontorsstol hela dagen.

Även om det finns några olika typer av balansbrädor, fungerar de alla mer eller mindre likadana och de har alla samma syfte: att få dig upp och upp på fötterna istället för att sitta hela dagen i din kontorsstol. De är också bra för att tona dina muskler och förbättra din totala styrka och balans. Du kan till och med integrera dem i dina vanliga träningspass.

Innehållsförteckning

 • Vad att veta om balansstyrelser
 • Bästa övergripande styrelse: Fluidstance Cloud
 • Bästa Rocker Board: Yes4All Pro Rocker
 • Bästa Wobble Board: NALANDA Core Trainer
 • Bästa Roller Board: Revolution 101 Roller
 • Bästa halvbalansboll: Bosu Pro Dome
 • Bästa Spring Board: StrongBoard Spring
 • Bästa alternativet för seniorer: VIVE Balance Pad

Vad du ska veta om balansstyrelser

Innan du köper en, finns det några saker om balanspaneler som är värda att ta en minut för att lära sig om först. Här är de viktigaste funktionerna du bör tänka på:

 • Olika stilar: Överraskande nog finns det flera unika typer av balanspaneler. Du kan välja mellan alternativ som vippbrädor, wobblebrädor, rullar, fjädrar, halvbalansbollar och till och med balansdynor. Du bör välja en som matchar din smidighet och erfarenhetsnivå.
 • Kostnad: Vissa balanskortmodeller kör flera hundra dollar per pop, men du kan hitta billigare alternativ mellan cirka $ 30- $ 60. Det handlar egentligen bara om din budget, din skicklighetsnivå och vilken typ av kort och material du vill ha. I de flesta fall har material inte stor inverkan på dessa brädor, de får dem bara snyggare.
 • Säkerhet: Vi är ärliga mot dig: det är möjligt att skadas på dessa brädor om du inte är försiktig. Men om du till och med bara är lite uppmärksam kommer du antagligen att ha det bra. Du kanske vill hålla fast vid ett bord (eller en vän) de första gångerna tills din kropp får grepp om saker men din kropp kommer troligen att anpassa sig till det på nolltid.

Bästa övergripande styrelse : Fluidstance Plane Cloud

Fluidstance

Fluidstance Plane Cloud balanskort erbjuder fantastisk prestanda och en elegant design. Dessutom är den designad speciellt för användning vid ett stående skrivbord, där andra ofta delar upp uppgifter mellan stående skrivbord och ditt hemgym. Det lätta och kompakta kortet finns i fyra färger: Vapor, Storm, Green Flash och Stratus.

Den är noggrant konstruerad för att erbjuda den perfekta balansen mellan stabilitet och rörelse. På så sätt kommer du att göra fler mikrorörelser som i slutändan hjälper dig att tona och stärka dina muskler. Det låter dig också gunga, svänga, vackla och göra andra rörelser som leder till en högre kaloriförbränning, en övergripande ökad hjärtfrekvens, full kärnaffekt och förbättrad hållning.

Planen har överlägset grepp och gummistötfångare som ger naturliga stopppunkter när du rör dig på den. Plus, den ultra-mjuka vadderade toppen gör att det känns mer som att du står på en matta än en bräda. Och även om det erbjuder ett komplett utbud av rörelser, är det utformat för att hålla majoriteten av det från höfterna så att det inte påverkar din typ eller skrivning. Det är också tillverkat av miljömedveten material från hållbar tillverkning, vilket gör det till det perfekta valet för alla som är intresserade av miljövänliga inköp.

Bästa övergripande styrelse

Moln för vätskeplan

Detta balanskort erbjuder full rörelse och full kärnförlovning, plus det ser snyggt ut.

Köp nu

Bästa Rocker Board: Yes4All Pro Rocker

Yes4All

Rockerboards är det bästa alternativet för nybörjare, eftersom de är de enklaste att använda och i allmänhet är de mest prisvärda. Med Yes4All Pro Rocker kommer du bara att kunna röra dig i två riktningar (vardera sida till sida eller fram och tillbaka beroende på hur du ställer in den). Det är perfekt för att stärka muskler, ligament, senor och leder och hjälpa dig att öka din koordination och balans.

17,5-tumsbrädet erbjuder gott om plats att bekvämt stå på och det kan ge upp till 350 pund. Den är utformad med en halkskydd, så att du kan använda den på trä eller kakel samt matta. Däcket har också en gripande yta som fungerar med både bara fötter och skor. Den finns också i fyra färger (svart, blå, lila och röd), så att du kan välja den du gillar bäst.

Best Rocker Board

Yes4All Pro Rocker

Detta kort erbjuder tvåriktad rörelse och är ett utmärkt val för nybörjare.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

25,39 $

Best Wobble Balance Board: Nalanda Kärna Trainer

NALANDA

Om du vill flytta runt i mer än två riktningar, är en wobble board & # 8212; som den här från Nalanda & # 8212; vägen att gå eftersom den erbjuder 360-graders rörelse . Den fungerar lika bra för användning vid ett stående skrivbord eller i ett träningspass och har en ojämn och gripande konsistens på däck och i botten för förbättrad stabilitet (och det fungerar också som en fotmassage).

Brädans extra stora däck mäter 16,34 tum, vilket ger dig gott om utrymme för att hitta en bekväm hållning och det kan luta så långt som 24,5 grader i valfri vinkel. Det rymmer också upp till 660 pund, vilket gör det till ett bra val för tyngre användare eller för dem som använder det i intensiva träningspass. Inbyggda handtag gör det superlätt att flytta runt, och dess enkla PP- och TPE-material är en film att skölja av och rengöra.

Bästa Wobble Board

NALANDA Core Trainer

Föredrar att vackla än att gunga? Det här kortet är för dig.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 35,99

Bästa Roller Board: Revolution 101 Roller

Revolution

Rullebrädor är förmodligen den vanligaste typen av brädor, men inte alla är tillverkade av hållbara material och lätta att använda. Revolution 101 balanskort använder ett Durasoft-grepp som är gripande men ändå bekvämt att använda med eller utan skor. Dess sammansatta design är tung, men också utformad för att inte repa upp golvet när du använder det.

Revolution 101 kan bära cirka 400 pund. Den kan användas på vilken yta som helst och den är liten och lätt nog att bära med dig var som helst. Det kommer att kräva lite mer skicklighet för att bemästra detta bräde jämfört med alternativen Rocker och Wobble, men det kommer också att gynna dig mest när du gör det (speciellt om du också regelbundet deltar i sporter som surfing, skidåkning , och så vidare). Brädet finns i tre roliga färgalternativ: blå, grön och mörkläggning.

Bästa rullkort

Revolution 101 Roller

Detta rullkort erbjuder lite mer utmaning än de andra alternativen, och är bra för erfarna användare.

& nbsp; & nbsp ; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 129,95

Best Half Balance Ball: Bosu Pro Dome

Bosu

Halvbalansbollar skapar instabila och dynamiska ytor som du kan hantera när du står på dem. De är inte lika svåra att använda som rullbrädor men erbjuder ändå en bra utmaning. Bosu Pro Dome är ett perfekt alternativ för nybörjare till mellannivå. Den 26-tums bollen ger dig gott om plats att stå på och stöder upp till 350 pund.

Den är konstruerad med kraftigt latexsäkert material som är motståndskraftigt mot sprängning. Kupolen har också ett gummerat halkfritt material på botten som håller den på plats medan du står på den, och det kommer inte heller att markera ditt kakel eller trägolv. Den levereras också med en dubbelverkande handpump och en mängd olika träningsmaterial (vilket är perfekt om du vill använda den för träning såväl som vid ditt stående skrivbord.

Bästa Half Balance Ball

Bosu Pro Dome

Halvbalansbollar erbjuder en unik balansupplevelse för nybörjare och mellananvändare.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 159,95

Bästa Spring Board: strong Spring

StrongBoard

Med StrongBoard balansbräda kan du njuta av riktning i alla riktningar i nivå med wobble-brädor. Brädet har tuffa fjädrar som komprimerar och orsakar instabilitet, och det kommer att arbeta dina mage, ben och glutes medan du arbetar för att hitta balans.

Det är lätt att kliva på och av styrelsen, och det är ett bra val för nybörjare och medelanvändare. Den balanserade tränaren i militärklass är tillverkad av slitstarka material och stöder upp till 500 pund. Den finns i 10 olika färger (tja, däcket och basen är svarta & # 8212; det är bara fjädrarna som är färgglada). Det är ett bra val att använda med ditt stående skrivbord och det kan också integreras i dina träningspass.

Bästa Spring Board

StrongBoard Spring

Hitta din balans på detta vårbaserade bräde som rör sig i alla riktningar.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

$ 269,00

Bästa alternativet för rehabilitering: VIVE Balance Pad

VIVE

Vive Balance Pad är inte tekniskt betraktas som en balansbräda, men vi ville inkludera det eftersom det är ett utmärkt alternativ för dem som rehabiliterar sig efter en skada eller operation, liksom seniorer. Kudden är mycket mer stabil än någon av balansbrädorna, men den levererar fortfarande en säker och lätt destabiliserad yta som gör ett fantastiskt jobb med att förbättra balans och kärnstyrka.

Den 2,4-tums balansdynan är gjord av skum med slutna celler som rivsäker och kan bära upp till 300 pund. Det är lätt texturerat och fungerar lika bra med skor eller om du är barfota. Den halkfria basen kommer att förbli på plats när du rör dig på den, och dess 13,4-tums bas ger dig gott om utrymme för att hitta en bekväm hållning. Det är också superlätt och lätt att flytta runt och en film att rengöra om det blir smutsigt.

Bästa alternativet för seniorer

VIVE Balance Pad

VIVE-balansdynan är perfekt för seniorer, nybörjare och de som rehabiliterar skador.

& nbsp; & nbsp; Handla nu & nbsp; & nbsp;

18,99 USD