Corrigeer nu online persoonlijke gegevens op het CoWIN-vaccincertificaat

0
22

Een medisch hulpverlener ent een vrouw met een dosis van het COVID-19-vaccin in een vaccinatiecentrum in Bengaluru. (PTI)

De regering heeft een nieuwe update aangekondigd waarmee een aanvrager onbedoelde fouten in naam, geboortejaar en geslacht op het CoWIN-vaccinatiecertificaat kan corrigeren.

Gebruikers kunnen de correctie aanbrengen via de CoWIN-website. “Je kunt nu je naam, geboortejaar en geslacht corrigeren op je Cowin-vaccinatiecertificaten als er per ongeluk fouten zijn binnengekomen,” het officiële handvat van de Aarogya Setu-app heeft woensdag getweet.

De CoWIN-vaccinatiecertificaten worden gebruikt op het moment van reizen en helpen bij de toegang tot verschillende andere gebouwen. Eerder had de regering ook mensen die zijn gevaccineerd toegestaan ​​om hun status vrijwillig bij te werken in de Aarogya Setu-app via een zelfbeoordelingsproces.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Top Nieuws op dit moment

Klik hier voor meer

Degenen die een enkele dosis van het vaccin hebben gekregen, krijgen een enkele blauwe rand met de vaccinatiestatus op hun startscherm samen met het Aarogya Setu-logo met een enkel vinkje. Een ‘Blauw Schild’ met dubbel vinkje verschijnt op de app voor degenen die volledig zijn gevaccineerd, na 14 dagen na de tweede dosis.

< /p>

Dit dubbele vinkje verschijnt na verificatie van de vaccinatiestatus van het CoWIN-portaal. De vaccinatiestatus kan worden bijgewerkt via het mobiele nummer dat wordt gebruikt voor CoWIN-registratie.

📣 De Indian Express staat nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Download de Indian Express-app voor het laatste India Nieuws.

  • De website van Indian Express is GROEN beoordeeld vanwege zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid door Newsguard, een wereldwijde service die nieuwsbronnen beoordeelt op hun journalistieke normen.