Speck introduceert Perfect Clear MagSafe-hoesje voor iPhone 12

0
52
Speck

Een duurzame doorzichtige behuizing die MagSafe ondersteunt en niet geel wordt? Speck heeft zojuist zijn populaire Presidio Perfect-Clear-hoes in de wereld van MagSafe gebracht, die bescherming biedt tegen vallen en een kristalheldere afwerking voor je iPhone 12.

Nu verkrijgbaar voor $ 50, de Perfect-Clear-hoes met MagSafe-pasvorm alle modellen van de iPhone 12 (behalve de iPhone 12 Mini). Het bevat 13 voet valbescherming, een Microban antimicrobiële afwerking en Specks’ anti-vergelingstechnologie. Terwijl andere duidelijke gevallen er na een paar maanden een beetje vies uit kunnen zien, is Specks’ staan ​​erom bekend dat ze veel langer schoon en helder blijven.

Speck zegt dat het de Perfect-Clear MagSafe-hoes heeft getest met alle MagSafe-accessoires en draadloze opladers. Het hoesje onderbreekt het snelladen van MagSafe niet en in de productvideo (hierboven weergegeven) lijkt het de veilige magnetische verbinding te bieden die we gewend zijn van premium MagSafe-hoesjes.

Je kunt de Speck Presidio Perfect-Clear case met MagSafe-compatibiliteit voor $ 50 bestellen in de Speck's webshop. Het wordt geleverd in maten voor de iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max.

Nu winkelen

Speck Presidio Perfect-Clear MagSafe-hoesje

Speck's Presidio Perfect-Clear-hoes ondersteunt nu MagSafe-opladen op de iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max. Pak er nu een voor $50.