Speck debuterar perfekt-klart MagSafe-fodral för iPhone 12

0
50
Speck

Ett hållbart klart fodral som stöder MagSafe och inte blir gult? Speck har precis tagit med sig sitt populära Presidio Perfect-Clear-fodral till MagSafe-världen, vilket ger droppskydd och en kristallklar yta för din iPhone 12.

Perfekt Clear-skalet med MagSafe passar nu för 50 $ alla modeller av iPhone 12 (förutom iPhone 12 Mini). Den har 13 fot droppskydd, en Microban antimikrobiell yta och Specks & # 8217; anti-gulnande teknik. Medan andra tydliga fall kan se lite smutsiga ut efter några månader är Specks & # 8217; är kända för att hålla sig rena och mycket längre.

Speck säger att det har testat Perfect-Clear MagSafe-fodralet med alla MagSafe-tillbehör och trådlösa laddare. Väskan avbryter inte MagSafe-snabbladdning och i produktvideon (visas ovan) verkar det erbjuda den säkra magnetiska anslutningen som vi har förväntat oss av premium MagSafe-fodral.

Du kan beställa Speck Presidio Perfect-Clear-fodralet med MagSafe-kompatibilitet för $ 50 på Specks webbutik. Den finns i storlekar för iPhone 12, 12 Pro och 12 Pro Max.

Handla nu

Speck Presidio Perfect-Clear MagSafe-fodral

Speck & # 8217; s Presidio Perfect-Clear-fodral stöder nu MagSafe-laddning på iPhone 12, 12 Pro och 12 Pro Max. Ta en nu för $ 50.